3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

Quatre equips amb l'ai al cor

Desenllaç de lliga traumàtic per a quatre conjunts de tercera que buscaran la salvació

Del Masnou, el Balaguer, el Vilanova i el Palamós, només un quedarà del tot tranquil

Amb tot el peix venut en la part alta, l'emoció a tercera divisió se centrarà en la lluita entre els últims classificats. Amb els descensos ja confirmats del Premià i l'Ascó, quatre equips –el Masnou, el Palamós, el Vilanova i el Balaguer– es juguen la permanència. Tots ells estan ara mateix empatats a 40 punts en la classificació. El problema és que amb els descensos de moment no compensats de la Gramenet i el Santboià només un podrà respirar tranquil al final de la jornada 38. Dos equips més hauran d'esperar a veure si hi ha un parell d'ascensos catalans a segona divisió B per mantenir un any més la categoria.

El Masnou, tot i la necessitat conjunta, és qui ho té millor. L'equip de Claudio David Festa depèn d'ell mateix i és el que, en cas de quàdruple empat, en sortiria beneficiat. El problema dels masnovins és que tenen un complicat cap de setmana ja que han de jugar al camp del Reus, rival que encara té possibilitats d'obtenir la segona posició i, per tant, tenir el factor camp a favor en la primera eliminatòria per l'ascens.

Per la seva banda, el Vilanova d'Ángel Alcolea visita el camp d'un Cornellà que té assegurada la permanència i que no té possibilitats de disputar la fase d'ascens. En principi, doncs, els vilanovins no ho tenen malament del tot. En una situació similar es troba el Balaguer, que s'ha de desplaçar al camp dels Canyars. Per acabar, el Palamós, que és l'equip que surt més mal parat de l'empat momentani a quatre bandes, també té un compromís assequible contra un Vilafranca amb res en joc.

La jornada 38, doncs, deixarà un equip més descendit a tercera, un de salvat matemàticament i dos que hauran d'estar pendents dels transistors.

LES POSSIBILITATS

CD MASNOU:
En cas d'empat entre els quatre equips, el Masnou se salvaria. El Masnou, per tant, depèn d'ell mateix i en cas de guanyar tindria assegurada una plaça en la tercera divisió.
PALAMÓS:
En cas d'un empat a quatre bandes, seria el que en sortiria més perjudicat. El Palamós només li té guanyat el goal average al Vilanova.
VILANOVA:
El Vilanova té el goal average particular perdut amb el Palamós i el Masnou i guanyat respecte al Balaguer.
BALAGUER:
Si els quatre equips empatessin, el Balaguer no se salvaria i continuaria en zona de perill. Als de la Noguera els interessa un empat a 43 punts amb el Palamós i que el Masnou i el Vilanova no guanyin els seus partits de l'última jornada.
Grup 5
Jornada 38
Equip PJ PG PE PP GF GC PT
15è Masnou 37 10 10 17 51 60
40
16è Balaguer 37 10 10 17 39 59
40
17è Vilanova 37 8 16 13 40 49
40
18è Palamós 37 9 13 15 34 44
40
19è Ascó 37 6 11 20 28 70
29
20è Premià 37 5 12 20 22 63
27
* El Premià i l'Ascó ja han descendit a primera catalana. De moment, baixen cinc equips pels descensos de la Grama i el Santboià.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)