3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

El Masnou, el Balaguer, el Vilanova i el Palamós lluitaran per fugir del descens en una jornada d'infart

Els maresmencs depenen d'ells mateixos, però tenen el pitjor rival

S'intueix una jornada d'infart, a tercera divisió. I és que poques vegades quatre equips, el Masnou, el Balaguer, el Vilanova i el Palamós, arriben al darrer partit empatats a 40 punts. I només un podrà fer vacances totalment tranquil. El més malparat baixarà directament, mentre que els altres dos hauran d'esperar la sort dels compensats. Del Castelldefels-Balaguer, el Cornellà-Vilanova, el Vilafranca-Palamós i el Reus-el Masnou sortirà la classificació final. Curiosament, el Masnou és l'equip al qual més combinacions afavoreixen (30 de 81), però és l'equip que té el partit més difícil: juga al camp del Reus, que lluita per ser segon. Quàdruples empats a punts, triples empats... qualsevol combinació és possible, i l'ordre en la taula, també. Un carrusel de 90 minuts no apte per a cardíacs.

El Vilanova ja va enviar el Cornellà a primera catalana.

A la Via Fèrria ningú ha oblidat la darrera jornada del curs 2005/2006. El Cornellà jugava contra un Vilanova que no s'hi jugava res, i havia de guanyar per fugir del perill dels compensats. En el minut 64, un gol de Gely assegurava la salvació, però en només vuit minuts Santi Triguero va capgirar el resultat amb un trio de gols, un resultat que setmanes després enviaria el Cornellà a primera catalana. Ara els papers s'han canviat i, a part d'acomiadar com es mereix Quique Pérez Cabedo, el Cornellà té en aquell 28 de maig de 2006 un altre motiu de motivació.

La Muntanyesa, a per la segona posició

Amb els quatre equips que disputaran la fase d'ascens ja definits, en l'última jornada només s'ha de decidir el seu ordre en la taula. La Muntanyesa, tercera, encara podria avançar un lloc si supera al Terrassa i la Pobla punxa al Nou Sardenya. Sigui com sigui, el curs dels de Carrillo ja és històric, i aquest migdia s'espera una gran entrada al Municipal de Nou Barris, en què l'afició farà un mosaic per donar les gràcies al seu equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)