3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

CASTELLDEFELS-BALAGUER

Final feliç per al Balaguer

El Balaguer va ser ahir el gran beneficiat en la part baixa de la classificació, ja que gràcies al triomf al camp dels Canyars es va assegurar la presència a tercera divisió una temporada més, sense haver de patir a més pels descensos compensats.

Una rematada de cap al travesser de Camacho (14') va suposar el primer avís dels locals. Va ser el Balaguer, però, qui es va avançar, amb un gol de Genís (35'). Els de la Noguera van dominar però van veure com el Castelldefels empatava en el minut 72 amb una diana de Camacho després d'una bona rematada de cap. L'alegria groga va durar dos minuts. Benet (74'), en el servei d'un córner, va superar Planagumà, i encaminava la permanència dels visitants, un objectiu ratificat per Genís a les acaballes.

CASTELLDEFELS
1
BALAGUER
3
CASTELLDEFELS:
Planagumà, Joel, León, Amantini, Villa (Uri, 46'), Jorge Sánchez, Navarro, Prieto (Boris, 46'), Camacho, Cano (Peramos, 59') i Sascha.
BALAGUER:
Nogués, Pons (Javi González), Adrià González, Giribet, Ramon, Dago, Ciruela, Genís (Manu Sosa, 90'), Figuerola (Tenorio, 76'), Benet i Adrián Fernández.
GOLS:
0-1 (35') Genís. 1-1 (72') Camacho. 1-2 (74') Benet. 1-3 (87') Genís.
ÀRBITRE:
Bergadà Braña.
T.G.:
Amantini, Jorge Sánchez, Camacho i Pons, Genís.
Alberto Marcos es retira.
El capità del Castelldefels ho deixa després de 9 temporades.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)