Vila, Víctor (Roger), Mateu, Manu, Torné, Joel (Yousef), Jacob (Mañas), Alberto, Oribe (Zeus), Pitarch i Edu (Franco).
Xavi, Pomada, Villarroya, Manu, Jordi, Ramon, Carlos Alberto, Carlos (Cristian), Joan, Alfonso (Jordán) (Marc) i Querol (Eric).
1-0 (45') Pitarch. 2-0 (89') Mañas. 3-0 (91') Franco.
Ruedas Cuenca.
T.G.:
Mateu i Torné; Villarroya, Manu i Jordán.
COMENTARI:
Partit passat per aigua amb una primera part en què el Cambrils va jugar fluix i sense ànims i en què, tot i això, va marcar el primer gol (45'). En el segon temps els de casa van millorar força i van tancar la Sénia al seu camp. / FERRAN TUSET
TORREDEMBARRA
1
VALLS
2
TORREDEMBARRA:
Antonio, Oriol, Raúl, Arturo, Vicente, Adri (Boulaia), Calvet (Casino), Robert, Ignacio, Aitor i Rosado.
VALLS:
Boris, Guillem, Penco, Òscar (Javi), Andreu (Oliver), Lucha, Beto, Dani, Loro (Sergio) Gerard i Carlos.
GOLS:
0-1 (3') Loro. 0-2 (23') Penco. 1-2 (57') Rosado.
ÀRBITRE:
Kuedi Malonga.
T.G.:
Oriol, Arturo i Rosado; Guillem, Penco, Andreu i Carlos.
COMENTARI:
Enfrontament molt disputat i net en què el Valls va demostrar per què és segon en la classificació, encara que un empat hauria estat el més just pel que es va veure al terreny de joc. Tots els gols van ser a pilota aturada. / JOAN BORONAT
CAMP CLAR
4
CALAFELL
3
CAMP CLAR:
Tom (Miqui), Fabián, Yusi (Linares), Tata, Cristian, Pedra, Ezequiel (David), José Ramon (Isaac), Igini, Gabi i Luis García.
CALAFELL:
Dorado, Pedro, Pineda, Campa, Pipo (Pibe), Chino (Iván), Miqui (Juli), Rafa, Gili, Joan i Toni.
GOLS:
0-1 (9') Miqui, de penal. 0-2 (30') Joan. 0-3 (38') Joan. 1-3 (46') Ezequiel. 2-3 (48') Gabi. 3-3 (60') David. 4-3 (86') Luis García.
ÀRBITRE:
Pujol.
T.G.:
Yusi, Cristian, Miqui i Luis García; Chino, Pipo i Rafa.
T.V.:
Igini (87'); Joan (68') i Gili (81').
COMENTARI:
Gran remuntada del Camp Clar, que va aixecar un 0-3 en contra en una segona part de domini total i gràcies al suport del públic. En el primer temps el Calafell va jugar a plaer. / FERMÍN NAVARRO
LA CAVA
1
LA CANONJA
1
LA CAVA:
Aitor, Mauri, Mario (Albert), Roger, Juanjo, Pau (Agustí), Lluís, Chacón, Jaime, David (Llàtzer) i Gallego.
LA CANONJA:
Rodri, Luigi, Xavi, Dani, Pablo (Armando), Donoso (Javi), Abraham, Chiqui, Alberto (Bargalló), Salva i Narcís.
GOLS:
0-1 (21') Donoso. 1-1 (23') Lluís.
ÀRBITRE:
Oriol Pombo.
T.G.:
Pau i Lluís; Rodri, Luigi, Xavi, Abraham, Chiqui i Javi.
COMENTARI:
El joc va ser força travat al centre del camp en els primers minuts i dos gols gairebé consecutius, un per cada banda, van deixar equilibrat el primer temps. En la segona part els locals van gaudir d'ocasions clares, però sense sort. / RICARD
ULLDECONA
1
CAMBRILS
4
ULLDECONA:
Bacar, Pere (Vives), Rubén (Omar), Pau, Roger, Castell (Pep), Younes, Alin, Dani, Yasine i Iván.
CAMBRILS:
Gerard, Pau, Víctor, Iván (Rubén), Eric, Hugo, Samu, Borràs, Pedro, Dani i Eze.
GOLS:
1-0 (10') Dani. 1-1 (21') Pedro. 1-2 (45') Pere, en pròpia porta. 1-3 (47') Pau. 1-4 (55') Pedro.