1a divisió

El recital de Cristiano Ronaldo creix amb un doblet a Vila-real

Dos gos de falta de Cristiano Ronaldo, que va atrapar els 38 gols d'Hugo Sánchez, i un de Marcelo van permetre el Real Madrid imposar-se per 1-3 a un Vila-real que va fer mèrits per obtenir com a mínim un punt. Els blancs van encarrilar la victòria en els 20 primers minuts, però els locals van retallar distàncies a l'inici de la segona part amb una diana de Cani i van passar a dominar amb claredat el partit en la segona meitat, sense igualar el resultat. En el temps afegit, Cristiano va sentenciar.
VILA-REAL
1
REAL MADRID
3
VILA-REAL:
Diego López, Mario, Marchena, Musacchio, Capdevila; Senna (Nilmar, 72'), Bruno, Cani (Cazorla, 67'), Borja Valero, Rossi i Marco Rubén (Cicinho, 85').
REAL MADRID:
Casillas, Arbeloa, Sergio Ramos, Carvalho, Marcelo, Pepe, Granero (Albiol, 86'), Xabi Alonso, Kaká (Ozil, 69'), Benzema (Di María, 62') i Cristiano Ronaldo.
GOLS:
0-1 (17') Marcelo. 0-2 (22') Cristiano Ronaldo. 1-2 (51') Cani. 1-3 (92') Cristiano Ronaldo.