2a divisió A

Raül Agné

Entrenador del Girona

«No estàvem per treure forces mentals»

«Hem competit, però estàvem minvats a les dues àrees. No teníem velocitat a dalt»
«Anirem a Sòria a dignificar la professió, a guanyar. És la nostra obligació»

LES ABSÈNCIES


ES FA LLARG?


Com ja va fer contra el Valladolid i contra el Cartagena, Raül Agné va seguir el partit des d'una cabina de premsa –ahir se les va trobar totes ocupades fins que un company li va cedir el lloc–, perquè arrossegava la sanció de la setmana passada, com Peragón, Despotovic, Migue i Serra. «Parlar d'absències no sé si està bé. El primer que he fet és felicitar els jugadors que han jugat avui, que han competit molt dignament. Però no ens enganyem. Estàvem molt minvats a les dues àrees, i això et condiciona molt. No teníem velocitat a dalt, tot i que Kiko ha fet un gran esforç, i al darrere Marcos ha estat bé, però no és el mateix. Però que consti que no és excusa i que el Barça B també tenia baixes», va exposar el tècnic.

Agné va veure un partit «sense ritme, de tràmit», contra un bon filial que «va a la seva». «Els meus jugadors han arribat amb molta càrrega, molt d'esforç. Quan ja no et jugues res, ja estàs tan saturat de tot, i amb una plantilla veterana, les forces mentals que vas poder treure en dies com el del Xerez [4-2], avui, ja no estàvem per treure-les. I si davant tens un rival que va marejant la perdiu, encara és més complicat». El tècnic va valorar que no haguessin permès al rival fer el seu millor joc: «No teníem prou físic ni prou potència per anar-los a buscar a dalt, i més amb la calor que feia, però tenien la pilota on volíem que la tinguessin. D'ocasions clares, no ens n'han fet.»

Sense l'al·licient del play-off, al Girona se li pot fer llarg l'últim tram, però el seu tècnic no hi està d'acord: «Coneixent el grup, no. Anirem a Sòria a dignificar la professió, és la nostra obligació. Com ha fet per exemple la Ponferradina; això ajuda que la competició sigui més neta.» Agné no va criticar l'àrbitre tot i que va veure un possible penal sobre Moha: «El partit era com el de la setmana passada, amb dos equips que volien jugar. Avui ha passat el que havia de passar. I si no creu que és penal, així sí que ho accepto.»

«No som una ONG».

Agné va fer jugar Keko l'últim quart d'hora i Adrien Goñi, que debutava, deu minuts. Preguntat sobre si els menys habituals han de tenir ara més minuts, el tècnic va dir: «Nosaltres anirem a guanyar fins al final. Això no és una ONG, ni jo ho sóc. Si crec que algú s'ha guanyat una oportunitat, ho faré. Però això és futbol professional.» El de Mequinensa va dir que no havia fet escalfar Gerard, perquè havia cregut que no havia d'entrar.

Luis Enrique Martínez Tècnic del Barça B

«L'equip sempre té ganes i ambició»

J. FERRER

Luis Enrique Martínez, molt bronzejat, va analitzar amb pèls i senyals el 0-2 d'ahir a Montilivi –no sol fer declaracions ni abans ni després dels partits–. Luis Enrique va valorar l'actitud dels seus jugadors, que van demostrar més afany i més forces per afrontar el partit. «Aquesta és una de les claus de l'equip. Sempre té ganes i ambició. És igual on jugui i és igual si els punts tenen valor o que tinguem un objectiu efímer (acabar entre els sis primers sense poder disputar el play-off). Els nois demostren cada cap de setmana i en cada entrenament que volen ser futbolistes, que és la primera virtut per convertir-se en un esportista d'elit», va dir. Luis Enrique, que no continuarà al Barça B, va elogiar el curs del Girona i la feina de Raül Agné.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)