2a divisió A

2a DIVISIÓ A. GIRONA

El final que no s'espera

Albert Serra deixa el Girona sorprès que li tanquin la porta i orgullós dels seus números

Es veia capaç de continuar competint en el club en què ha crescut i que durà al cor

Albert Serra
EXDEFENSA DEL GIRONA
«Els he dit que no comparteixo la decisió. Per números i per rendiment, individual i col·lectiu»
«Suposo que la decisió ha estat presa a consciència, no d'un dia per l'altre. Sap greu, perquè tenia ganes de competir en aquest nivell i m'hi veia amb cor»
«Sento el Girona, els colors, i l'escut el tindré sempre a dins. Hem crescut plegats. Sóc del Girona i em sento part de la seva història»

Albert Serra va deixar Montilivi desenganyat i desencaixat fa un parell d'anys, perquè Josep Gusó va decidir no renovar-li el contracte tot i una estrena impecable a segona A. El comiat d'ahir, un cop el director general esportiu, Xavi Julià, li va confirmar el que ja li havia avançat Raül Agné, va tenir un altre to, però el banyolí va explicar que no s'esperava que se li tanqués la porta de Montilivi.

Després d'escoltar com Xavi Julià li agraïa el comportament i li desitjava sort «en nom del Girona», Albert Serra va donar les gràcies a companys –Moha era a la sala de premsa, com el delegat, Javi Galiano, i el secretari tècnic, Micki Albert–, club i afició. Dit això, va apuntar que no compartia la decisió. «No m'han de renovar perquè sóc l'Albert, perquè sóc gironí o per compassió. Sóc el central que més minuts ha jugat, a part de Migue, he intentat aportar el màxim i ajudar els companys.» A l'exjugador del Llevant el va sorprendre saber que no podrà començar la seva sisena campanya a Girona. «Sap greu, perquè tenia ganes de continuar competint en aquest nivell i crec que l'any que ve podia aportar el mateix.»

Serra deixa el Girona «amb la consciència molt tranquil·la i podent mirar tothom a la cara». De Raül Agné, en va parlar molt bé: «Si sóc aquí és en bona part gràcies a ell, i també suposo que hem anat creixent junts. Tant de bo que aconsegueixi el seu desig d'arribar algun dia més amunt.» I, per més que li dolgués marxar, també va elogiar molt el Girona. «Espero que tinguin el màxim d'èxits. Aquí tindran un aficionat més i un accionista més. Gràcies a tothom i a reveure.»

Dos centrals.

«Hi ha decisions que a vegades no agraden, però es busca un altre tipus de central i no sortiran els que tenen contracte», va argumentar Julià. «Li ha tocat a l'Albert. A vegades t'equivoques, però s'han de prendre decisions», va afegir. Amb Tortolero amb contracte i Migue pendent de renovar, Julià va explicar que la idea és fitxar dos centrals més

SERRA, A GIRONA

Temp. 2005/06
(3a divisió)
30 partits de lliga (2.467'), 4 de fase d'ascens i 3 gols.
Temp. 2006/07
(3a divisió)
16 partits de lliga (1.530') i 4 de fase d'ascens.
Temp. 2007/08
(2a divisió B)
29 partits de lliga (2.232') i 4 de fase d'ascens.
Temp. 2008/09
(2a divisió A)
37 partits (3.199') i 4 gols.
Temp. 2010/11
(2a divisió A)
29 partits (2.514') i 2 gols.

El Llagostera, el primer d'interessar-s'hi

«Ara estic a l'atur, però per sort la vida no s'acaba aquí. Ni el futbol s'acaba aquí ni la vida s'acaba en el futbol. No descarto res», va dir Albert Serra preguntat pel seu futur. El seu representant, Rafa Anguita, li està buscant sortida: «Ell sap el que penso i la meva situació personal. Ja veurem com acaba, però encara és molt recent.» El Llagostera, que acaba de pujar a segona B, és un dels clubs que s'ha interessat pel central del Pla de l'Estany, que a l'octubre farà 33 anys. Preguntat per si li faria gràcia anar a Llagostera, Serra va dir: «No descarto cap porta. Diuen que quan es tanca una porta s'obren totes les altres. Imagina't quantes n'hi ha d'obertes!»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)