2a divisió A

2a DIVISIÓ A

El Guadalajara i l'Alcoià completen el mapa de la divisió de plata 2011/12

El Guadalajara i l'Alcoià seran els dos equips de segona B que acompanyaran el Múrcia i el Sabadell a la divisió de plata el curs vinent. El Guadalajara va protagonitzar una gran remuntada en els últims minuts a Miranda de Ebro (1-2) i va acabar fent bo el valor doble dels gols a camp contrari. El Mirandés s'havia avançat amb un gol de Candelas (15'), però l'1-0 el van capgirar Juanjo (73') i Ernesto, de penal (86'). L'Alcoià, que ja havia guanyat el Collao en l'anada (1-0), també es va imposar a Lugo gràcies a un gol de César Remón al límit del descans (45') i va certificar l'ascens.