Girona

Fer un camp a Palau, la solució escollida

El Girona adequarà un terreny a les instal·lacions que té el GEiEG per entrenar-s'hi tot l'any

Ara mateix és una gran esplanada amb males herbes situada sota les pistes d'atletisme de Palau, però el Girona i el GEiEG ja han arribat a un acord perquè allà s'hi adeqüi un bon camp de gespa on l'equip d'Agné pugui entrenar-s'hi durant l'any i estalviar-se d'aquesta manera el trasllat a Riudarenes, que entre anada i tornada representa uns 50 quilòmetres.

El condicionament de la nova superfície, les obres de la qual començaran de manera imminent, l'assumirà íntegrament el Girona. Des de l'anivellament del terreny –no caldrà utilitzar maquinària pesada, perquè és força planer– fins a la sembra de la gespa. Les intenses calors actuals no juguen precisament gaire a favor del Girona, ja que no és la millor època de plantació. Tot i això, s'intentarà. I si al setembre la gespa no ha arrelat o s'ha cremat, una solució d'emergència, molt efectiva però també molt més cara, serà posar-hi rulls de gespa (com es va fer a Montilivi).

El Girona, que a part de construir el camp de gespa també es cuidaria del manteniment, intentarà aprofitar els màxims metres possibles. La previsió és que surti un terreny de joc d'uns 65x90 metres que significaria una millora molt notable –sobretot d'amplada– si la comparem amb el camp annex, que fa 40x80. Les dimensions de Montilivi són 68x104.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)