Nàstic

El Nàstic venç amb tres gols de Powel

BALAGUER

0

NÀSTIC

4

BALAGUER:

Nogués, Giribet, Benet, Usall, Joanet, Isern, Domingo, Imaz, Xavi Gracia, Ermengol i Adrià. En la segona part van jugar Fornier, Ciruela, Egea, Davidson, Adrià, Gago, Jony, Andreu, Jordi Bello i Estifen.

NÀSTIC:

David Valle (Antonio David, 45'), Julio Rico, Sergio Díaz, Mingo (Aitor Casas, 60'), Raúl Fuster, Seoane, Rodri (Sergi Juste, 45'), Longás (Jordi Roca, 42'), Álvaro Rey, Eloy Gila i Powel (Fran Carbia, 60').

GOLS:

0-1 (11') Powel. 0-2 (28') Eloy Gila. 0-3 (29') Powel. 0-4 (51') Powel.

ÀRBITRE:

Estrada Fernández.
T.G.:
A Giribet, Benet i Ermengol, del Balaguer.
T.V.:
Directa a Álvaro Rey i a Egea (72').

El Nàstic va derrotar ahir el Balaguer en el primer amistós de pretemporada per als dos equips, disputat a Rialp. Els grana van encarrilar el partit amb tres gols abans d'arribar a la mitja hora de joc i el van sentenciar en el primer tram de la segona meitat. Powel va ser la nota positiva del partit, amb tres gols, i Longás la negativa, ja que va ser substituït abans del descans en rebre un cop, tot i que és una lesió sense importància. En la segona part, Oliva va donar minuts als jugadors del filial.

Avui, últim dia a Rialp.

El Nàstic farà aquest matí l'últim entrenament de l'estada d'una setmana que ha fet a Rialp. Després l'equip tornarà a Tarragona per continuar la feina de preparació. Demà farà festa i dimecres tornarà als entrenaments, amb amistosos contra una selecció tarragonina al Nou Estadi –dimecres al vespre– i contra el Llagostera, dissabte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)