Girona

2a DIVISIÓ A

GIRONA

Fiabilitat immediata

Juanlu, etiquetat com un dels actius principals del Girona, comença a transmetre sensacions molt positives

149
PARTITS
a 2a A i 33 a 1a acumula Juanlu.

Borja Sánchez, fitxat l'estiu passat per competir amb Chechu a la banda dreta del Girona, va tenir un paper molt discret i, tot i que tant ell com el club veien possibilitats que progressés a Montilivi en la seva primera experiència a segona A, ha hagut de recular i jugarà al Ponferradina. La rivalitat de Chechu un any després no tindrà res a veure. Perquè si Borja era una aposta de futur, Juan Luis Hens Lorite és una garantia de rendiment immediat. Té molt espai per recórrer –27 anys i tres temporades de contracte a Montilivi–, però també moltes hores de vol en el futbol professional, amb demostracions de qualitat, desequilibri i precisió a la banda. Detalls que, amb poc més d'una setmana de treball a Girona, ja ha deixat veure.

«Des del primer dia estic molt content. Anem treballant per assimilar la idea de l'entrenador i agafar sensacions que, de moment, són bones», reconeix l'extrem cordovès. A Juanlu, «un caprici» d'Agné segons va reconèixer el mateix tècnic, li agrada que el Girona tingui «un joc molt definit, amb les idees clares». «El mister transmet molt bé el que busca, aconsegueix que l'equip sigui molt seriós, i això sempre és atractiu per al jugador.» L'exjugador del Lleida està cridat a convertir-se en un dels principals actius del nou projecte del Girona. No se n'amaga, però prioritza el conjunt: «Si no funciona el grup en general, ja hi pot haver un jugador que destaqui o no. Sí que acumular molts anys en aquesta categoria ajuda en els moments complicats, que sempre n'hi ha.» Acaba de viure de tot a Tenerife, ja que va passar de pujar-hi a primera –amb un protagonisme destacat– i jugar amb molta regularitat en la màxima categoria (32 partits i 4 gols) a baixar a segona B. «Et serveix per aprendre i millorar. M'ho prenc com una anècdota, però que serveixi per aprendre'n.»

Capità.

Juanlu Hens no només ha de tenir un rol destacat al camp, sinó que també n'assumirà al vestidor, ja que va ser escollit un dels capitans de l'equip. L'únic que canvia respecte a la temporada passada (substitueix Gerard López), ja que Dani Mallo, Chechu i Moha ja n'eren. I en els dos amistosos jugats fins ara, la carta de presentació del cordovès són tres assistències i un gol a l'Escala, i un gran gol a Peralada. «És qüestió d'anar agafant sensacions i la metodologia de l'entrenador. S'ha d'acumular treball perquè les cames es vagin trobant més bé i s'automatitzi tot el que el mister vol», insisteix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)