Girona

2a DIVISIÓ A

Dani Nieto defuig la pressió

A l'esquerrà no l'espanta ser l'únic jugador del Girona sense experiència en la categoria

Se sent preparat per jugar en punta o a la banda, on Agné li exigirà sacrifici defensiu

Amb dos gols a l'Escala i dos més a Peralada, Dani Nieto és el primer d'una anecdòtica classificació de màxims golejadors del Girona durant la pretemporada. El jugador cedit per l'Espanyol ha mostrat detalls, verticalitat, definició i moltes ganes de xutar a porteria. «De moment, les coses van bé. Estic molt content amb el joc de l'equip i els gols», explica. Pràcticament tots els fitxatges que ha fet el Girona aquest estiu tenen experiència en el futbol professional, a segona A o fins i tot a primera. L'excepció és el balear, que arriba a Montilivi sense haver tastat ni tan sols la segona B. Aquesta condició, però, no l'espanta: «Pressió? No, gens. L'any passat vaig jugar a tercera, però ara afronto una experiència nova i ho intentaré fer tan bé com pugui.»

Nieto, màxim golejador de l'Espanyol B la temporada passada, sol jugar a la banda esquerra, però també ho pot fer com a segon punta. «Em sento còmode als dos llocs», assegura. Reconeix, però, que jugar a la banda és més sacrificat: «S'ha d'anar treballant, amunt i avall, però és el que toca.» De fet, Agné va explicar, a l'hora de definir els fitxatges la setmana passada, que el treball defensiu és una mancança del balear. Dani Nieto, de 20 anys, va exposar que no n'havia parlat amb l'entrenador: «No me n'ha dit res, però em posi on em posi intentaré rendir al màxim.» L'esquerrà veu bon nivell en la plantilla: «Encara és massa aviat, però estem treballant bé.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)