1a divisió

Alexis ensorra l'èpica remuntada del Vila-real

Primera Divisió. Un gol del central andalús va deixar sense els tres punts el conjunt castellonenc que, amb deu futbolistes, havia aconseguit superar la diana inicial de Negredo

VILA-REAL2


sevilla2


Al final, la fita no va ser rodona a Vila-real. Als de la Plana Baixa se'ls havia complicat la tarda al Madrigal ben aviat, quan Diego López va fer caure Perotti dins l'àrea i va veure targeta vermella pel penal. César va estar a punt d'arreglar el destret, aturant el penal a Negredo, però l'atacant madrileny va aprofitar el seu rebuig per avançar el Sevilla.

Però, malgrat jugar a en inferioritat, el Vila-real es va adaptar i abans del descans Rossi va aprofitar una altra pena màxima, aquesta vegada comesa pel català Fernando Navarro, per equilibrar el resultat. I no només això, els grocs van tenir prou caràcter i ambició per buscar el premi gran. Marco Ruben, a un quart d'hora del final, i amb un xut sec i ajustat, va acostar l'equip de Juan Carlos Garrido al triomf enmig del desconcert dels andalusos.

L'última paraula la va tenir el Sevilla, que va abocar-se a la desesperada a la recerca de la porteria de César, i que va tenir l'encert necessari quan el partit agonitzava. Alexis Ruano va aprofitar una centrada precisa de Jesús Navas per signar taules en un partit entretingut, que va deixar un regust agredolç al Vila-real després de tenir un triomf èpic a tocar.

VILA-REAL: D. López, Mario, Gonzalo (Ruben, 68'), Musacchio, Joan Oriol, Marchena, Bruno, Valero, Cani (César, 23'), Camuñas (De Guzmán, 57') i Rossi. SEVILLA: Varas, Càceres (Campaña, 74'), Escudé, Alexis, Navarro, Medel, Trochowski (Rakitic, 57'), Navas, Perotti, Del Moral (Kanouté, 57') i Negredo. GOLS: 0-1 (24') Negredo. 1-1 (35') Rossi de penal. 2-1 (73') Ruben. 2-2 (86') Alexis ÀRBITRE: Teixeira Vitienes. T.G.: César, De Guzmán, Alexis, Manu, Negredo i Kanouté T.V.: Diego López (22')
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)