2a divisió A

L'aixeta s'ha de tancar

Girona. La visita d'un Valladolid líder, pletòric de forma i capaç de fer onze gols en tres partits és una bona prova de foc per als d'Agné, que necessiten començar a guanyar fiabilitat defensiva

Per més capacitat ofensiva que tingui, qualsevol equip que aspiri a funcionar amb regularitat necessita fiabilitat defensiva. N'és ben conscient el Girona, que no n'ha exhibit fins ara i que no hauria de tardar a mostrar-ne. Avui hi ha una bona prova de foc, perquè el que visita Montilivi presenta un balanç que espanta. El Valladolid arriba a Girona després d'haver marcat onze gols i no haver-ne encaixat ni un en els tres primers partits oficials.

“Ens està costant més cap enrere que cap endavant. És més o menys el patró de l'any passat. Encaixàvem gols de manera absurda i érem un equip bastant alegre”, va reconèixer Raül Agné, que té molt clar que no poden demorar la correcció: “Aquest any ho hem d'equilibrar més ràpidament.” L'equip gironí ha pagat cares les badades perquè s'ha trobat amb rivals que les saben aprofitar bé. I el Valladolid fa la pinta que tampoc perdonarà facilitats. “És un equip alegre que juga a atacar, a tenir la pilota. Té potencial i molta qualitat, amb gent a davant en molt bon estat de forma, com Sisi o Bueno”, exposa Agné. El tècnic no està del tot insatisfet amb el rendiment de l'equip més enllà de badades en fases puntuals, i destaca que ofensivament tenen capacitat per fer mal al conjunt que prepara Miroslav Djukic.

“El que no faré és tornar-me boig si guanyem ni si perdem. Vull veure que l'equip millori, que cada dia vagi fent més coses bé”, diu l'entrenador de Mequinensa, que tornarà a estar condicionat per les absències –i la presència de jugadors que no estan en plena forma–. A la Corunya, va fer un plantejament força ofensiu, amb Juanlu –avui podria fer de lateral– ajudant Dorca al mig. “Juanlu em diu que, a part d'un excel·lent professional, és polivalent. Pot jugar al mig, tot i que serà millor amb l'equip més rodat, quan els automatismes surtin sols”.

Hem d'intentar ser fidels al nostre estil. El Girona serà un rival difícil, igual que tota la resta
Miroslav Djukic
eNTRENADOR DEL VALLADOLID
El rendiment és bo però tenim 5 o 10 minuts molt dolents, i els rivals bons et treuen els colors
Raül Agné
eNTRENADOR DEL GIRONA
Rebem un rival alegre, atrevit i dur. Però també tenen fragilitats i nosaltres en una direcció, l'ofensiva, estem bé i els podem fer mal

A Coro li falta ritme de joc, però no condició física

Ferran Corominas va entrar en la llista de convocats del partit de lliga a Almeria i també en el de copa a Riazor, però no va jugar en cap dels dos. “Ha entrenat, però fa només tres dies que toca la pilota”, va explicar Raül Agné. Després d'una setmana junts, el tècnic veu el banyolí amb una bona condició física. “No ha parat de córrer, però ho ha fet sol. El que li falta és ritme de joc, però arribarà un moment que haurà d'entrar, tot i ser conscients que no ho farà en el seu millor moment. Veurem si són 15, 20 o 30 minuts, en funció de les seves sensacions.” Agné veu en Coro “un jugador que ha de ser important” per al Girona.

Gaizka Saizar té molèsties al soli i amplia els dubtes

El Girona farà avui al matí (a 2/4 de 10) l'últim entrenament de la setmana i haurà d'esvair els dubtes sobre els jugadors que tenen molèsties físiques. L'últim a afegir-se a la llista és el davanter Gaizka Saizar, que en la sessió d'ahir va notar molèsties al soli de la cama dreta. El club va informar que l'exjugador del Ponferradina no està descartat per enfrontar-se al Valladolid al vespre (a les 8). A banda de Saizar, la participació de Luso, amb molèsties als isquiotibials, i de Moha, amb un pinçament al menisc, també és incerta. Cal recordar, a més, que ni Garmendia ni Tortolero han pogut debutar per lesió i que Jose està sancionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)