Sabadell

Ja s'ho poden creure

El Sabadell completa el nou de nou contra el Cartagena i comença a deixar de ser una sorpresa en la competició

Per tercer matx consecutiu es tornen a refer d'un mal inici de partit

SABADELL3


CARTAGENA2


Després del partit d'ahir ja cap rival es refia del Sabadell. Els de Lluís Carreras ja miren des de la primera posició –provisional– la resta de la taula classificatòria després de fer un nou de nou en les primeres tres jornades. Ahir els arlequinats van repetir les gestes dels dos xocs anteriors i van tornar a remuntar per imposar-se a un Cartagena que semblava dominar els temps del partit. Però, de nou, el Sabadell va tornar a treure la rauxa i la qualitat per donar un avís a la resta de la lliga. Que no se'ls menystingui.

El dibuix del partit va ser calcat dels dos anteriors. Un inici de joc una mica dubitatiu no va dotar de profunditat els locals, que, quan millor estaven jugant, van rebre el gol d'Iván Bolado. Una altra vegada el Sabadell pagava les conseqüències del seu joc d'atac i una altra vegada el seu rival s'avançava en la primera part (24'). Però com de costum, els de Lluís Carreras no van afluixar i, malgrat uns instants delicats en què el Cartagena va tenir més protagonisme, va arribar el gol. Una jugada de mestre de Manu Lanzarote per la banda dreta amb barret inclòs va precedir la centrada de l'exjugador del Sant Andreu que amb potència i precisió va rematar Aarón Bueno per marcar el seu segon gol consecutiu en la lliga (44'). Just abans que acabés la primera part, el mateix Lanzarote va provocar una excessiva expulsió d'Álvaro Antón fent rebotar un servei de falta a les seves cames, i va generar, així, la segona groga.

La sortida de la segona part per als locals va ser fulgurant. De nou una jugada per banda, aquest cop per l'esquerra, va propiciar el gol després d'una passada de la mort d'Aarón Bueno per Lanzarote. Els papers es van invertir però el resultat va ser el mateix. El Sabadell s'avançava però era massa aviat perquè els aficionats deixessin de patir i encara hi va haver emocions fortes. Iván Bolado va avisar amb un xut massa fort dins l'àrea un minut abans del gol. El davanter centre va rematar al bell mig de l'àrea una pilota per empatar el partit i posar l'ai al cor als arlequinats. Però una altra vegada els locals no van defallir i van començar a generar cada vegada més perill. Semblava que el Sabadell se sentia més còmode amb la urgència de marcar i així va arribar el gol de la victòria. Juvenal va colpejar la pilota amb la cama esquerra però el seu xut, que marxava desviat, va topar amb l'esquena d'Arteaga –ahir va tornar a fer una exhibició– i la pilota es va introduir al fons de la xarxa. La Nova Creu Alta tornava a respirar tranquil·la, i més ho va fer quan Valdés Aller va xiular el final del partit. Ara mateix han de mirar al capdamunt de la classificació per trobar el seu equip. Qui els ho havia de dir.

SABADELL: De Navas, Òscar Ramírez, Olmo, Toni Lao, Redondo, Héctor Simón, Arteaga (Fito, 75'), Puigdollers (Juvenal, 51'), Lanzarote, Florian (Baha, 65') i Aarón Bueno. CARTAGENA: Juanma, Txiki (Ander Lafuente, 85'), Chus Herrero, Goni, Manu Torres, Cléber, Sánchez, Marc Fernández (Riau, 46'), Álvaro Antón, Dimas (Tati, 75') i Iván Bolado. GOLS: 0-1 (24') Iván Bolado. 1-1 (44') Aarón Bueno. 2-1 (49') Lanzarote. 2-2 (60') Iván Bolado. 3-2 (69') Arteaga. ÀRBITRE: Valdés Aller. T.G.: Al local Baha i als visitants Dimas i Marc Fernández. T.V.: Al visitant Álvaro Antón per doble amonestació (45'). PÚBLIC: 4.600 espectadors a la Nova Creu Alta.
Ens ha destrossat l'àrbitre. Ha destruït un partit que fins aleshores havia estat bonic
Paco López
TÈCNIC DEL CARTAGENA
Hem hagut de patir durant el partit, però destaco sobretot que hem tingut dues reaccions ràpides després de rebre els gols
És bo que tothom faci gols perquè així no depenem només d'un sol jugador i l'atenció del rival no està focalitzada
El que compta en aquesta lliga és aconseguir els tres punts en cada enfrontament
Lluís Carreras
TÈCNIC DEL SABADELL

Discret pas de Marc Fernández

Un dels atractius del partit d'ahir va ser la tornada de Marc Fernández a la Nova Creu Alta. El públic arlequinat aviat va dictar sentència i va xiular el jugador que va marcar el gol de l'ascens a Eibar. L'actuació del de Corbera, a més, va ser molt discreta, superat en tot moment per Redondo. Amb l'expulsió d'Álvaro Antón, a més, el tècnic visitant, Paco López, va renunciar a un home de caràcter ofensiu i el damnificat va ser ell. Marc Fernández va ser substituït a la mitja part i va tancar un partit per oblidar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)