Més futbol

Mario Gómez apunta cap al Madrigal

Grup A. El davanter del Bayern es troba en un magnífic moment de forma i amb Ribéry són la gran amenaça per al Vila-real de Juan Carlos Garrido, que no pot comptar amb Borja Valero

Set gols en els últims dos partits. Aquesta és l'esgarrifosa xifra que acumula el davanter centre del Bayern de Munic Mario Gómez que avui s'enfronta amb el Vila-real. El punta alemany és, a hores d'ara, juntament amb un renovat Ribéry –que ha començat el curs entonat–, l'home més perillós dels de Jupp Heynckes. El mateix Gómez va destacar ahir que el Bayern es troba “en bona forma”. I no és per a menys, ja que és líder i ha passat per sobre de tothom. Després de l'estrena amb desfeta a casa, els alemanys s'han mostrat intractables i en els quatre últims partits sumen 16 gols a favor i cap en contra. Tot i això, els bavaresos no podran comptar amb Robben, lesionat.

A l'altre bàndol, un altre que no jugarà, per sanció, és Borja Valero, castigat per la UEFA per agredir un futbolista de l'Odense. Baixa sensible que no suposa un maldecap per a Garrido, que va afirmar que té “altres alternatives de joc” per substituir-lo. Pel tècnic del Vila-real, es tracta d'un partit vital: “Tenir aquests tres punts seria donar un cop molt important en el grup.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)