Internacional

El Bayern és massa equip per al poder del Vila-real

Lliga de campions. L'onze de Jupp Heynckes s'avança aviat amb un gol de Kroos i converteix la segona part en un monòleg d'insultant superioritat

bayern2

vila-real0

El Vila-real fa temps que enamora. Sense els recursos d'altres, ofereix un joc atractiu, amb la tècnica prioritzada per sobre el múscul i jugadors de deliciós talent. Però també té els seus límits. El Bayern va despullar-ne ahir les mancances, com la incapacitat d'adaptar-se a un partit en què el rival t'amaga la pilota. L'equip de Munic es va avançar aviat i va jugar amb tranquil·litat, mostrant guspires dels recursos que tan bones sensacions està generant en l'inici del curs. Un gol ràpid de Kroos i un monòleg insultant en la segona part coronat amb la sentència, sense oblidar que seria un sacrilegi no citar l'estat de forma de Franck Ribéry.

El francès va arribar fins a la línia de fons amb massa comoditat en el minut 6 i Kroos va jugar-la excel·lentment al primer toc en el 0-1. El Bayern no va trigar a amagar la pilota al Vila-real, que buscava les passades llargues a la recerca de les cavalcades de Rossi i Nilmar. L'italià va tenir la millor ocasió, però Neuer li va desviar la volea dins l'àrea (20'). El problema és que va comportar una lesió de Van Buyten, central lent que donava peu a les possibilitats dels locals.

Rafinha sentencia

Els dos porters van tenir poca feina, però la segona part va ser una altra història. Pettersen va rellevar Mario Gómez en el descans i va estar a punt de marcar en pocs segons. El talent i treball de Kroos, Schweinsteiger i Timoixuc, ajudats per Müller, va ser massa per als recursos del Vila-real, sense que els canvis fets per Garrido comportessin la solució.

El Bayern va fer un monòleg en la segona part, apoderat de la pilota per a desesperació del públic, que vivia el compte enrere fins al segon gol. Kroos va enviar al pal una passada de la mort (68') quan ja celebrava la sentència, si bé no va caldre esperar gaire. Set més minuts més tard, Rafinha va fer una sotana a Català i es va treure un xut en què Diego López hauria pogut fer-hi més.

VILA-REAL: Diego Lopez, Mario, Musacchio, Zapata, Català, Marchena, Senna (Cani, 46'), Bruno, De Guzmán (Camuñas, 71'), Rossi i Nilmar (Marco Rubén, 57'). BAYERN: Neuer, Lahm, Badstuber, Boateng, Van Buyten (Rafinha, 21'), Schweinsteiger, Timoixuk, Ribéry, Kroos (Luiz Gustavo, 85'), Müller i Mario Gómez (Pettersen, 46'). GOLS: 0-1 (6') Kroos. 0-2 (75') Rafinha. ÀRBITRE: Cüneyt Çakir. Grogues a Marchena, del Vila-real, i a Schweinsteiger i Timoixuc, del Bayern.