1a divisió

Mallorca, un mar de dubtes

Primera divisió. Els balears van mostrar moments de gran descontrol contra un Vila-real que va poder emprar el seu futbol amb gran comoditat

MALLORCA0


VILA-REAL2


El Vila-real va exercir la seva jerarquia en un duel de necessitats contra un Mallorca que torna a l'illa amb més dubtes dels que ja tenia. Tou durant molts moments del partit, incapaç de discutir la pilota al conjunt de Garrido, com tampoc de replegar-se per dificultar-li el seu joc interior i a l'esquena de la defensa, el conjunt balear encadena ja tres partits sense puntuar.

Els primers minuts al Madrigal van ser alarmants per al conjunt d'un Laudrup que va plantejar una defensa molt avançada i que va ser víctima de la velocitat de Nilmar i Rossi amb espais per córrer. El brasiler va estar a punt d'obrir la llauna només començar quan va interceptar una passada enrere dels balears i va tenir la possibilitat de plantar-se davant Aouate. El seu mal control, però, va propiciar que ni tan sols pogués provar el porter israelià. Més efectiu es va mostrar Rossi poc després quan va rebre una passada a l'esquena de la defensa i va encertar a batre Aouate amb un xut entre les cames del porter de Haifa.

Les facilitats dels grocs per combinar com els agrada feien presagiar un partit llarg i angoixant per al Mallorca, però a poc a poc, els balears van anar trobant el seu lloc al camp i van aconseguir apagar el foc de l'equip de Garrido. Fins i tot Tejera hauria pogut inquietar Diego López amb un xut des de lluny. Però tot i això el Vila-real sempre va ser més clar amb la pilota, i encara abans del descans Nilmar es va tornar a veure les cares sense èxit amb Aouate.

El Vila-real necessitava una actuació convincent per aturar la sangria d'incerteses que havien generat les primeres jornades i en alguns moments va sintonitzar la seva millor versió. Circulant bé la pilota, combinant en curt i en llarg. Una dinàmica en la qual Borja Valero és un privilegiat. El menut migcampista madrileny va filtrar una excel·lent passada perquè Nilmar, aquesta vegada sí, aconseguís batre Aouate i tenyís definitivament un partit que, en línies generals, va ser clarament groc.

Relaxació final

Només al final, el Mallorca va poder anar-se'n a dalt i buscar la porteria de Diego López, però més per desídia i desconcentració del Vila-real i sense el premi del gol. Els de Laudrup només han fet un gol des que ha començat la lliga.

VILA-REAL: Diego López, Mario, Zapata, Musacchio, Catalá, Bruno Soriano, Borja Valero (Camuñas, 72'), De Guzmán, Cani (Senna, 63'), Rossi i Nilmar (Marco Ruben, 81'). MALLORCA: Aouate, Cáceres, Ramis, Chico, Cendrós, Tissone (Alfaro, 66'), Tejera, Pina, Aki (Chori Castro, 73'), N'sue i Víctor. GOLS: 1-0 (8') Rossi. 2-0 (52') Nilmar. ÀRBITRE: González González. T.G.: Tissone i Pina.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)