3a divisió FEF

Començar a obrir escletxa

3a divisió. L'Europa i el Cornellà s'enfronten per un lloc en les posicions de promoció en una jornada en què es comença a evidenciar quins equips dominaran aquesta categoria

En un moment en què comença a haver-hi la primera divisió en la taula classificatòria entre els equips que estaran a dalt i els que estaran a baix, l'Europa i el Cornellà s'enfronten al Nou Sardenya amb l'objectiu d'afermar-se en la zona noble de la classificació (17h). Els locals arriben després d'una dolorosa derrota contra el Castelldefels, que va trencar la bona ratxa dels escapolats, que no havien perdut fins ara. Una sort diferent de la que va tenir el Cornellà, que va guanyar amb solidesa el Gavà el dimecres passat. També a la zona noble l'Espanyol continua gaudint de la seva imbatibilitat, la qual voldrà allargar contra el Masnou (12h), que malgrat estar en zona de descens lluitarà per fer saltar la llebre a domicili. També ho voldrà fer el Vic, que després d'aconseguir la primera victòria de l'any visitarà l'Olot, que continua aspirant a estar dins el grup de la zona alta (17h). El Vilafranca, per la seva banda, intentarà mantenir-se en els llocs de promoció vigilant un Amposta que, tot i estar en els llocs més compromesos de la classificació, ha demostrat que pot provocar algun ensurt (17h). Igual que el Terrassa, que haurà de continuar amb les bones sensacions que ha tingut fins ara per derrotar un Castelldefels que no renuncia a res i que ja ha demostrat que pot colar-se en els llocs capdavanters (17h). En la mateixa situació es troba el Gavà, que després d'un bon inici va caure en mans del Cornellà i ara busca tornar a enganxar-se a la part alta en detriment d'un Vilanova amb certes urgències per sortir de l'últim lloc de la classificació (12h). D'un altre sotrac es vol refer el Prat, que haurà de viatjar fins a Balaguer per tornar al camí de la victòria. Tampoc ho tindran fàcil contra els lleidatans, que han sumat sis punts en aquestes cinc primeres jornades, totes dues a casa (18h). I si parlem de fortins, a la Muntanyesa li tocarà aplicar-se a Nou Barris en un duel entre dos equips empatats a punts contra el Rubí, un equip que precisament quan juga a domicili és quan més li costa sumar (12h). A qui també li està costant sumar és a la Grama, amb un inici de lliga no gaire engrescador, en part pel calendari, i que viatjarà a Manlleu contra un equip que, de la mà de Planagumà, està tenint un inici notable (18h). Tampoc el Santboià vol sentir parlar de fantasmes, i per això té la urgència de sumar contra la Pobla de Mafumet, que en els darrers dos partits no ha fet cap punt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)