Internacional

Luis Enrique té raó, el Roma no pot guanyar la lliga

Serie A. El domini i l'aposta ofensiva radical de l'entrenador asturià peca de falta de solidesa defensiva i s'emporta una altra decepció amb la derrota en els últims minuts al camp del Genoa

Deia Luis Enrique en la prèvia que el Roma està en procés de creixement, però que no pot guanyar la lliga. Els jugadors van voler donar-li ahir la raó. Els de la capital van dur la veu cantant, van ser molt superiors i en una aposta ofensiva radical van disputar la segona meitat amb quatre davanters al camp. El futbol, però, és atacar i defensar i en el segon aspecte el tècnic asturià té molta feina a fer, així que va marxar de Genoa amb un dolorós 2-1.

El Roma semblava jugar a casa. Domini clar i el rival tancat a l'àrea. Els visitants, però, tenien dificultats per traduir la superioritat en ocasions de gol. Bojan Krkic va ser titular i el balanç va ser ni un xut a porteria, si bé les dues millors ocasions abans del gol van néixer de les seves botes. Primer va deixar Borini sol, però el jove davanter va creuar massa davant la sortida del porter i a la segona meitat una molt bona centrada va trobar el cap de Lamela, que va rematar massa centrat. Entre una i altra, el Genoa va saber muntar una contra per donar la pilota a la seva estrella, Rodrigo Palacio, i avançar-se amb l'arribada de l'ex-Mallorca Jankovic (38').

Luis Enrique se la va jugar amb l'entrada d'Osvaldo i Borriello, que coincidien amb Bojan i Borini en un onze amb quatre davanters. El jove italià va ser l'autor de l'empat després que Borriello li robés la cartera a un defensa massa confiat. El problema és que a tocar del xiulet final, un córner mal defensat va ser el 2-1, de Kucka.

Contrastos a Milà

El Roma segueix a mitja taula, incapaç d'acostar-se a un Juventus que es manté al lideratge després de les punxades del Lazio, incapaç d'aprofitar l'olfacte de Klose en cedir un 1-1 a casa amb el Catània, i d'Udinese, víctima de la qualitat de Lavezzi. L'argentí va connectar de forma meravellosa amb Edison Cavani per fer el primer i va centrar al cap de Maggio per al segon del Nàpols. A tots plegats se'ls acosta un Milan que va passar pel damunt del Parma amb un hat-trick sorprenent de Nocerino. Ibrahimovic va fer l'altre.

Qui no reacciona és l'Inter. Wesley Sneijder va avançar-los amb un xut sense perill aparent, però ajustat al pal (32'), però l'Atlanta va refer-se per empatar a tocar del descans amb un bon cop de cap de Denis.

LA PUGNA

El Lazio cedeix un 1-1 i l'Udinese cau a mans de Lavezzi i Cavani per deixar el Juventus líder
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)