Internacional

El Manchester City ni es despentina al Madrigal

Grup A. Contra un Vila-real d'urgència, farcit de baixes, els de Roberto Mancini van jugar quasi a pler i es mantenen en la pugna per al passi

man. city3


vila-real0


Nit plàcida la que va viure el Manchester City davant un Vila-real farcit de baixes, que a última hora també va perdre Bruno Soriano per un virus estomacal i que va sortir a la gespa del Madrigal amb Joselu, noi del filial, com a davanter centre d'emergència.

Més enllà d'un primer període de partit en què el Vila-real va poder discutir la pilota als anglesos, el City va fer valer la superioritat tècnica dels seus futbolistes, i especialment Silva, va dur de corcoll els conjunt de la Plana Baixa, que va veure ben aviat com Yaya Touré rebia una pilota dins l'àrea, superava un descol·locat Gonzalo Rodríguez i aconseguia evitar l'alçada de Diego López amb un xut ras i ben angulat al pal llarg que començava a evidenciar les diferències entre els dos equips en el marcador. I ja al límit del descans, després d'un xut tou de De Guzman a les mans de Hart, Balotelli va aconseguir filtrar-se dins l'àrea i va ser víctima de l'entrada d'un Musacchio que va entrar de cop a l'italià i va obligar Pedro Proença a senyalar el punt de penal. El mateix Balotelli afegiria el segon enganyant Diego López. En un duel ja sense història, amb el guió ja molt favorable als skyblues, Touré novament va resoldre de manera magistral un contracop que confirmava l'eliminació d'un trist Vila-real.

VILA-REAL: Diego López, Mario, Gonzalo, Musacchio, Catalá, Marchena, De Guzman (Ángel López, 76'), Borja Valero, Hernán Perez, Wakaso Mubarak (Bordas, 77') i Joselu. MAN CITY: Hart, Zabaleta, Kompany, Savic, Clichy, De Jong, Milner, Nasri, Silva (Adam Johnson, 65'), Yaya Touré (Agüero, 74') i Balotelli. GOLS: 0-1 (30') Yaya Touré. 0-2 (45') Balotelli, de penal. 0-3 (71') Yaya Touré. ÀRBITRES: Pedro Proença. T.G.: Balotelli, Wakaso, Hernán Pérez, Catalá, Musacchi, Marchena.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)