Girona

Ni amb insistència

El Girona fa un partit més que digne a Còrdova, té ocasions clares per marcar però se'n va de buit i continua encallat en descens

Va rebre el gol en el rebuig d'un penal (27') contra un rival que va patir

CÒRDOVA1


GIRONA0


No hi ha manera. El primer partit del 2012 tampoc no va servir perquè el Girona esmenés el dèficit de punts a camp contrari i fes passar maldecaps. Amb un guió semblant al d'uns quants partits anteriors, els d'Agné van veure com el rival necessitava ben poca cosa per fer-lo perdre. El Còrdova ha donat més d'una lliçó aquesta temporada, però ahir es va valdre del rebuig d'un penal. I el Girona, per més insistència que hi va posar i per més mèrits que va fer en la segona meitat, no se'n va sortir.

Que el Còrdova somiés en la copa, que hagués jugat dijous i que l'ambient al Nuevo Arcángel fos molt més fred que en el triomf contra l'Espanyol semblaven bons senyals per al Girona. Però el Còrdova és un senyor equip i el Girona estava avisat. Tècnics i entrenadors de tots els equips de la categoria l'han elogiat. A Sabadell, semblava un partit de gegants contra nans (0-3). L'Alcoià els va resistir només uns minuts (3-0). Els d'Agné sabien que no podien badar. I ho van fer. Un començament prou digne no els va valer per a res perquè van perdonar el 0-1 just abans de rebre l'1-0, en un parell d'accions que explicaven ben bé l'estat dels uns i els altres.

El malastruc de Juanlu

Fitxat amb moltes expectatives, Juanlu Hens ha tingut fins ara actuacions discretes, cap de determinant. Ahir hauria pogut canviar, però el retorn a casa tampoc no va ser gaire productiu per al cordovès, que va fallar un gol cantat des de davant de la porteria. El càstig va ser tan dur per al Girona que no només va perdre l'oportunitat de començar a marcar, sinó que va encaixar de seguida l'1-0. I per fer-ho més cruel, va ser després que Santamaría endevinés el xut de penal de Borja però no pogués fer res en el rebuig. És clar que els gironins hi van posar la seva part de negligència, en no saber treure la pilota en l'acció que va acabar amb el penal i en no estar prou atents en el rebuig. Abans dels moviments, el Còrdova havia començat manant amb relativa comoditat, però el Girona se sentia prou bé, amb l'amenaça de dos puntes petits i ràpids, Coro i Dani Nieto. De fet, encara amb el 0-0, els de Raül Agné van fer dues rematades que van entrar a la porteria, sense validesa perquè eren en fores de joc clars.

A la segona part, el Girona es va estirar. Agné se la va jugar aviat fent entrar el debutant Óscar Díaz i Benja, i just abans i després del doble canvi hi va haver dues ocasions ben clares per a l'1-1. De mica en mica, el Còrdova va anar cedint pilota i terreny al Girona, que va fer patir per moments el Nuevo Arcángel. En un altre context, l'empat hauria caigut pel seu pes. Però el Girona va ben escàs d'alegries i ahir no li'n tocava cap. Coro i Benja haurien pogut batre Alberto, sempre atent. I quan el partit s'acabava de consumir, encara hauria pogut arribar el segon del Còrdova. Els gironins es van arriscar cada cop més, però no en van fer res. Ni un parell de córners al límit ni sobretot una magnífica ocasió d'Óscar Díaz en l'afegit els va fer veure la llum.

CÒRDOVA: Alberto García, Cerra, David Prieto, Gaspar, Fuentes, López Garai, Hervás, Quero, Caballero (Alberto Aguilar, 58'), Borja (Fede Vico, 63') i Patiño (Pepe Díaz, 76'). GIRONA: Santamaría, Jose (Óscar Díaz, 56'), Tortolero, Migue (Garmendia, 78'), Moha, Tébar, Dorca, Juanlu, Jandro, Dani Nieto (Benja, 56') i Coro. GOLS: 1-0 (27') Borja. ÀRBITRE: Martínez Munuera (col·legi valencià). T.G.: Caballero (35'), del Còrdova, i Moha (27') i Dorca (51'), del Girona. T.V.: cap. PÚBLIC: 7.693 espectadors a l'Arcángel.
El Girona ha demostrat que està a baix per unes circumstàncies que jo no m'explico
Paco Jémez
ENTRENADOR DEL CÒRDOVA
Cada vegada serà més dur, però ens en sortirem... si la fiquem a dins. Hem de continuar així
Raül Agné
ENTRENADOR DEL GIRONA
Pocs equips hauran jugat així en aquest camp i hauran tingut les ocasions de gol que hem generat nosaltres”

Óscar Díaz debuta en la segona part

Óscar Díaz tenia molts números per entrar a l'onze del Girona i, de fet, Agné s'ho va rumiar, però finalment va decidir deixar-lo a la banqueta. El de Mequinensa, això sí, no va dubtar a fer entrar el madrileny ben aviat en la segona part, amb Benja. “M'hi he trobat bé, a gust. He començat a la dreta, però a partir d'aquí tenim uns moviments que havíem de fer.” Díaz es va centrar en algunes jugades per buscar la pilota, però li va costar connectar amb els companys. En l'últim minut, però, hauria pogut fer l'1-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)