Internacional

El jove Borini agraeix la confiança de Luis Enrique

Serie A. El davanter nascut a Bentivoglio encadena el quart partit seguit marcant i permet la reacció del Roma després de dues derrotes

Un dels motius pels quals Bojan Krkic no gaudeix de protagonisme és perquè la quota de protagonisme de joves que demanen pas ja està coberta. I obeeix al nom de Fabio Borini. Que no triomfés al Chelsea no vol dir que no tingui qualitat. Ans al contrari. El Roma va aconseguir els tres punts a Palerm amb un gol del noi de Bentivoglio, que encadena quatre partits veient porteria. Els homes de Luis Enrique van aixecar el cap després de dues derrotes consecutives i no renuncien a Europa, que els queda ara a cinc punts.

El partit es va posar de cara molt aviat al Roma. Només s'havien disputat tres minuts quan un mal rebuig de la defensa del Palerm va deixar la pilota a les botes d'Eric Lamela a pocs metres de l'àrea, marge suficient per treure's una assistència de gran qualitat que Borini no va malbaratar. El jove talent argentí va tenir el segon poc després amb una altra acció d'enorme qualitat individual, que el porter local va rebutjar. Els visitants van acostar-se a la versió que desitjaria Luis Enrique de control des de la possessió de pilota i la qualitat tècnica, però va faltar-los continuïtat. Gran joc a estones.

El Palerm és el paradigma de la irregularitat i ahir tocava la pitjor cara, malgrat que en el tram final del primer temps i en la segona part va millorar, acostant-se a l'empat. Sense encert. I Bojan va gaudir de deu minuts, poc marge per brillar, cert, però tampoc es pot dir que els aprofités per reclamar més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)