1a divisió

Giuseppe Rossi torna a trencar-se els lligaments

1a divisió. Tot just quan afrontava la recta final de la seva recuperació, l'italià es va tornar a lesionar i haurà d'estar sis mesos més de baixa

Tot són males notícies enguany per al Vila-real. Empantanat en la lluita per no perdre la categoria, el conjunt de la Plana Baixa va veure com un dels seus futbolistes franquícia, Giuseppe Rossi, es tornava a trencar els lligaments encreuats del genoll, fet que l'obligarà a estar sis mesos més allunyat dels terrenys de joc. L'atacant italià, que ja s'havia lesionat per primera vegada el 26 d'octubre al Santiago Bernabéu, estava ja a les acaballes de la recuperació i estava previst que rebés l'alta mèdica en aproximadament una setmana. Ara, haurà de tornar a passar pel quiròfan per ser intervingut d'una altra fractura al genoll dret.

La notícia va tenir especial repercussió també en la premsa italiana, ja que Rossi era una de les possibilitats que encara preveia Cesare Prandelli de cara a l'Eurocopa del mes de juny. “Esperava tornar i encara tenia l'esperança de ser a l'europeu. Ara imagino que tornarà als Estats Units. És un cop molt fort per a ell, com a atleta i com a persona”, va manifestar el metge de la selecció italiana, Enrico Castellacci.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)