Sabadell

Convençuts que no es patirà per la permanència

Sabadell. Tot i la mala dinàmica que arrossega l'equip, els jugadors i el cos tècnic es proposen sumar els punts com abans millor

Després d'una amarga derrota contra un rival directe i d'arrossegar una mala dinàmica que els ha portat a sumar nou punts dels últims 27, han portat la plantilla i el cos tècnic a proposar un discurs de rauxa i positivisme per encarar les últimes jornades. “No podem pensar que tenim una distància de tres partits quan en falten set perquè, si ho fem, al final acabarem patint. El partit de dissabte contra el Celta serà una de les set finals que ens queden”, afirma Lluís Carreras esperant la reacció d'una plantilla que no vol cap mena de relaxació encara que quedin molts partits. “Hem de mirar-nos a nosaltres mateixos i saber que estem molt a prop dels punts que necessitem sumar. Com més aviat els tinguem, molt millor, perquè tota la feina feta durant l'any ens ha portat a tenir aquest coixí que tenim ara, però sabem que no durarà per sempre, sinó que hem de guanyar per ratificar tot el que hem fet bé fins ara”, va afirmar Antonio Hidalgo en la mateixa línia que el seu company Samuel: “Hem demostrat que podem guanyar i perdre amb qui sigui. Hem d'estar al cent per cent, anar al partit següent al màxim i sumar els punts que fan falta com abans millor.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)