Sabadell

Començant per la defensa

Sabadell. Amb Jesús Olmo renovat, la direcció esportiva ja ha començat a contactar amb els jugadors que la temporada vinent continuaran en l'equip

Queda encara molt per jugar-se en la lliga i no hi ha res decidit a efectes classificatoris, però el Sabadell ja està començant a planificar la temporada vinent en la segona divisió. La direcció esportiva arlequinada ja ha començat a contactar i encara que molts agents no volen tancar res fins que no s'asseguri la permanència, el club està començant a moure fitxa.

És el cas de Jesús Olmo que la setmana passada ja va aparaular la seva renovació i que, a més, signarà per dos anys. El central, tot i les lesions que han fet que es perdés els darrers partits d'aquesta temporada, ha estat una peça clau del bon rendiment del Sabadell i, d'aquesta manera, la direcció esportiva s'ha assegurat un dels puntals per a l'any vinent. Amb Olmo, ja són dos els defenses que tenen assegurada la continuïtat l'any vinent, ja que Òscar Ramírez va renovar automàticament per una clàusula.

Més contactes

També a la defensa, el Sabadell està pendent d'asseure's i negociar per la renovació de Toni Lao, una altra de les peces clau a la rereguarda aquest curs. D'altra banda, s'haurà de valorar la situació de Pablo Ruiz i Manu Redondo, també defenses i que també han donat un gran rendiment.

La situació amb la qual el club continua encallat és amb la de Manu Lanzarote, ja que fa uns mesos es va saber que les pretensions econòmiques de les dues parts estaven molt allunyades. Malgrat que encara queda molt per negociar, la sensació és que el jugador té molt difícil continuat l'any vinent d'arlequinat.

Pendents de Carreras

El tècnic va excusar la posposició de la signatura del seu contracte per les impossibilitats del calendari del president, de manera que aquesta setmana s'hauria de formalitzar amb la signatura. L'acord amb els ajudants ja està encarat i només falta que l'entrenador decideixi un dia per signar.

Frase
Nom
CÀRREC
Frase
Nom
CÀRREC
Frase
Nom
CÀRREC

Redondo, lesionat dels lligaments

En l'entrenament de dilluns, el lateral Redondo va caure lesionat del genoll quan començava a treballar amb els seus companys, a punt de recuperar-se dels problemes musculars. Els serveis mèdics del club parlen d'una lesió que podria afectar el lligament lateral intern del genoll esquerre que, segons les primeres estimacions, podria estar al voltant d'un mes de baixa. Per tant, en espera de més proves, Redondo es perdrà el que queda de curs.

Canvi d'horari

La Lliga de Futbol Professional va confirmar ahir que el partit de l'Elx i el Sabadell torna a canviar d'hora. Serà diumenge a les 18 h en lloc de les 17 h, tal com es va dir en un inici. El matx serà televisat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)