1a divisió

“Entre tots tornarem a primera”

El president parla. Fernando Roig és optimista pel que fa al retorn del Vila-real a primera. Diu que no malvendrà jugadors i que la reestructuració de la plantilla està pensada com si l'equip no hagués baixat

El president del Vila-real, Fernando Roig, va oferir ahir la primera roda de premsa després del descens de l'equip a la segona divisió.

Roig va admetre que la pèrdua de la categoria ha estat “un cop molt dur”, però també va ressaltar que el club començarà a treballar “amb força i ganes” per tornar l'equip al lloc on es mereix.

“No vull parlar dels últims cinc minuts. La realitat és que som tercers per la cua i hem baixat. Estem malament, però entre tots l'any que ve tornarem a primera divisió”, va explicar el president del submarí groc, que va afegir que encara no tenen decidit el substitut de Miguel Ángel Lotina, que ahir es va acomiadar de la plantilla.

Roig, que va afirmar que el pressupost per a la pròxima temporada no arribarà als 30 milions d'euros, va assenyalar que la reestructuració de la plantilla està pensada com si l'equip s'hagués quedat a primera, i que no malvendrà els seus jugadors tot i el descens de categoria: “Que ningú vingui a pescar perquè no hi haurà peix. No estem en una situació agònica. Que ningú es pensi que vindrà a comprar a preu de saldo en el Vila-real.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)