Internacional

La prèvia

La sorpresa seria que hi hagués sorpresa

Encara amb la ressaca dels desagradables incidents del Polònia-Rússia, avui podem parlar de futbol. Segona i determinant jornada del grup C (en l'últim partit tothom farà el que li convingui) en què els quatre equips necessiten la victòria per passar als quarts, però és evident que no tots juguen amb els mateixos arguments i possibilitats. La campiona del món s'enfronta amb una de les seleccions més fluixes. Ni tenir un tècnic italià com Trapattoni –ni que hagués nascut el dia de San Patrice–, li servirà per guanyar un equip espanyol que en farà prou de controlar Robbie Keane i esperar quan i quants gols cauen al bo de Given. Amb fals 9 o amb un 9 fals, la selecció espanyola no ha de patir gens.

Al Croàcia-Itàlia hi ha més igualtat. El polifacètic seleccionador croata, Slaven Bilic (advocat, ambaixador de l'UNICEF i cantant de rock), compta amb un desaprofitat Luka Modric com a jugador de talent, encara que personalment considero que juga massa endarrerit per la seva qualitat en la definició i última passada. Itàlia, més preocupada per les tendències sexuals dels seus futbolistes, dependrà sobretot del grau de inspiració de Pirlo, la seguretat de Buffon i l'efectivitat de Di Natale i Balotelli. Fàcil pronòstic per a la jornada d'avui. Les sorpreses... en els quarts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)