Girona

El Girona fitxa el davanter Ariday, del Mallorca B

2a divisió A. Té 23 anys, en fa sis que juga a 2a B i aquest curs ha marcat 7 gols amb el filial balear. Ha signat per dues temporades

Amb dificultats per treure fruits del mercat de segona A, el Girona ha baixat l'angle d'enfocament per poder concretar incorporacions, com la d'ahir del davanter Ariday Cabrera, un jove de 23 anys però amb sis temporades d'experiència a segona B que ha elevat a cinc els fitxatges per al curs 2012/13, després del de Chus Herrero (Cartagena), Eloi Amagat (Llagostera), Isaac Becerra (Real Madrid B) i Marc Serramitja (Badalona), que jugarà en el Llagostera com a cedit.

Nascut a Las Palmas, Ariday és el típic producte del futbol canari: un jugador menut però amb velocitat i molt bona tècnica. Fa sis temporades que juga a segona B, on va debutar quan encara era juvenil. El Mallorca va detectar el seu talent i el va treure de les Canàries per endur-se'l a les Balears. En els dos anys en el filial mallorquí, Ariday no ha progressat prou perquè els tècnics de la casa li hagin donat l'alternativa i l'hagin pujat al primer equip, malgrat que la temporada passada va ser la que va fer més gols (7). El Girona ha aprofitat que Ariday ha quedat lliure per oferir-li un contracte de dos anys i la possibilitat de debutar a segona A. Ara s'haurà de veure si aquest fitxatge pot frenar, o no, el de Jesús Imaz, de característiques molt semblants. El secretari tècnic, Sergi Raset, va dir ahir que les negociacions amb el Lleida Esportiu no avançaven i que el Girona no estava en condicions de pagar cap traspàs al club lleidatà.

Saizar, al Racing

El club cantàbric, que fa uns dies va fitxar Albert Dorca, va anunciar també la incorporació d'un altre jugador del Girona: Gaizka Saizar. El davanter no entrava en els plantejaments del club de Montilivi i, de fet, fa uns dies va rebre per burofax una carta d'acomiadament.

Ariday Cabrera
Ariday Cabrera Suárez Las Palmas de Gran Canària, 26/9/88, 23 anys Davanter Alçada: 1,70 m Pes: 66 kg TRAJECTÒRIA
2006/07 Univ. LP (2a B)
3 (1)
2007/08 Univ. LP (2a B)
18 (3)
2008/09 Univ. LP (2a B)
28 (4)
2009/10 Univ. LP (2a B)
13 (4)
2010/11 Mallorca B (2a B)
27 (3)
2011/12 Mallorca B (2a B)
26 (7)

Matamala i Coro: potser cap dels dos

Seria una magnífica notícia per al Girona poder apuntalar el doble pivot amb el fitxatge de Jordi Matamala i l'atac amb la continuïtat de Ferran Corominas, però aquesta doble possibilitat té un percentatge molt reduït d'èxit. El més probable és que Matamala signi avui mateix la seva renovació amb el Recreativo (només vindria si el club andalús volgués revisar a la baixa l'acord, verbal) i que Coro –ahir es va entrenar amb tota normalitat a les ordres de Rubi– accepti una proposta, esportiva i econòmica, més llaminera que no pas la del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)