2a divisió A

El desenllaç, al límit i de penal

La primera alegria. El Balaguer trenca el malefici dels finals de partit i obté el primer triomf. El Figueres va igualar el 2-0 del descans però va marxar cap a casa sense cap premi

FIGUERES2

BALAGUER3

Castigat en tres partits anteriors per gols rebuts en els últims minuts, el Balaguer va viure ahir l'altra cara de la moneda, ja que va obtenir contra el Figueres el primer triomf de la temporada gràcies a un penal en el minut 89. La forta pluja que va caure va provocar que el partit comencés mitja hora més tard. Tot i que els figuerencs van ser els primers de xutar a porteria, el Balaguer va anar guanyant terreny, fins que en el llançament d'un córner Ferran Grau va desviar involuntàriament al fons de la xarxa la pilota, i va aconseguir d'aquesta manera l'1-0 (38'). Amb l'equip d'Arnau Sala tocat, el Balaguer ho va aprofitar per marcar el 2-0 mitjançant Sergi just abans d'arribar al descans (45').

El Figueres va mostrar una millor imatge en la segona part. Marc Mas va fer el 2-1amb un xut ras, i Pol Compte va connectar un bon xut creuat lluny de l'abast del porter Nogués (75'). L'últim quart va ser un reguitzell d'anades i vingudes. I amb el partit gairebé acabat, el col·legiat va veure penal en una disputa entre defensa i davanter a l'àrea del Figueres. Javier Gracia ho va aprofitar i va donar el primer triomf al Balaguer.

BALAGUER: Nogués, Egea, Giribert, Yerai, Jerson, J. Gracia, Jonathan, Andreu, Parra, Isaac i Sergi (De Mesa, 70'). FIGUERES: Ureña, Busquets, Argi, Murga, Teixi (Pol, 65'), Borja, Ferran Grau, Marc Mas, Cornellà, Jairo (Marc Vilà, 83') i Marçal (Pedro, 46'). GOLS: 1-0 (38') Ferran Grau, en pròpia porta. 2-0 (45') Sergi. 2-1 (48') Mas. 2-2 (75') Pol Compte. 3-2 (89') Javier Gracia, de penal. ÀRBITRE: Albelda Bárcena. T.G.: A Javier Gracia i Giribert, del Balaguer, i a Ferran Grau i Busquets, del Figueres. PÚBLIC: 150 espectadors.