El Sant Andreu liquida el líder gràcies a un penal

Amb polèmica. Els jugadors de l'Olímpic van protestar la decisió arbitral i el golejador local, Edgar, no va perdonar des dels onze metres

ol. xàtiva0

sant andreu1

El Sant Andreu va enllaçar el sisè triomf al Narcís Sala. Ahir va caure-hi un peix gros, el líder, que no va sortir gaire content amb l'actuació arbitral i amb el penal que li va costar la derrota. L'acció –unes mans de Pepín després d'una centrada de Xapi Arnau– no la va veure l'àrbitre, sinó el seu assistent. I el golejador, Edgar, no va perdonar des dels onze metres.

Va ser un partit en què tots dos equips van anar de menys a més. El control en la primera part va ser de l'Olímpic, però qui va monopolitzar les ocasions van ser els locals, però ni Edgar (2' i 16') ni Marc Mas (25') van endevinar la direcció. La majoria de perills els va iniciar Boniquet pel costat esquerre.

Després del descans, l'Olímpic va fer un pas endavant i va fer la sensació que estava en condicions de clavar una urpada als andreuencs. Nájera, després d'un córner, va rematar a boca de canó i Morales se la va trobar (65'). Poc després, Genís també va vorejar el 0-1 (68'). Fins que el penal ho va canviar tot, començant per l'estat d'ànim dels dos equips.

Regenerat, el Sant Andreu ja no es va deixar sorprendre i en els últims 20 minuts el 2-0 va estar molt més a prop que no pas l'1-1. De fet, l'Olímpic va notar el gol en contra i només es va acostar als dominis de Morales en una falta que Sergio va executar desviada (83'). En canvi, els locals haurien pogut sentenciar i evitar la incertesa final. Josu va tenir una primera ocasió per marcar el 2-0 (75'). Poc després, Edgar no va precisar la rematada després d'una centrada d'Araujo (79'). Els últims compassos també van ser de control dels locals contra un líder que va voler arribar als dominis de Morales amb un joc massa directe i es va precipitar.

SANT ANDREU: Morales, Xapi Arnau, Melo, Borja, Edgar, Marc Mas (Quim Araujo 61'), Cárdenas, Jorge Muñoz, Gómez (Aitor 46'), Josu (Serramitja 78') i Boniquet OLÍMPIC DE XÀTIVA: Francis, Pepín, Sergio, Pallarés (Genís 46'), Rifaterra, Pau, Belda, Peris (Nacho 84'), Nájera (Álex 76'), Marc i Giner. GOL: 1-0 (70') Edgar, de penal. ÀRBITRE: Melgares de Aguilar. T.G.: als locals Xapi Arnau i Jorge Muñoz, i als visitants Pepín, Rifaterra, Peris i Marc. T.V.: cap PÚBLIC: Uns 300 espectadors..
Estem molt contents perquè hem competit molt bé contra el líder, hem trepitjat més l'àrea i hem estat superiors