Taules en el duel de nouvinguts a tercera

Temps afegit. La Bòbila va vibrar d'emoció amb un empat que va arribar al minut 94

cerdanyola2

masnou2

CERDANYOLA: Coca, Suli, Marc, Francis, Gerard, Mañosa (Montilla, 53'), José Antonio (Lalo, 63'), Cuadras, Quim, Ramón (Hassen, 53') i Velillas.

MASNOU: Fradera, Moya, Pol, Ismael, Reina, Maxime, Brian (Cristian, 80'), Dani Fernández (Bauli, 85'), Eric Blasco, Héctor i Geni (Miki, 60').

GOLS: 0-1 (2') Pol. 0-2 (40') Geni. 1-2 (56') José Antonio. 2-2 (90') Quim.

ÀRBITRE: Carballo Vázquez. T.G.: Als locals Mañosa i Suli, i als visitants Fradera, Reina, Dani Fernández, Èric Blasco i Héctor.

COMENTARI: El Masnou va plantejar un inici de partit molt seriós que es va veure reforçat pel gol matiner de Pol en el minut 2, que va saber aprofitar una errada en la defensa vallesana. El Cerdanyola va anar guanyant intensitat a mesura que avançaven els minuts, però malgrat això, a punt d'arribar a la mitja part, un mal refús de Coca va fer pujar el segon gol al marcador, obra de Geni. La Bòbila anhelava una reacció dels seus i, amb dos canvis al minut 53, el perill va començar a arribar. Al 56', José Antonio va escurçar distàncies en connectar un xut sol davant el porter. Uns minuts més tard el Masnou es quedava amb deu jugadors i el Cerdanyola es feia l'amo del partit. Quan semblava que el temps ja s'havia esgotat, Quim va rematar de cap per sobre del porter i va fer pujar el 2-2 final al marcador.