3a divisió FEF

El Santfeliuenc firma el debut somiat amb victòria per la mínima

Penal històric. El primer gol a tercera dels d'Andrés González va arribar des dels 11 metres

VILASSAR0


SANTFELIUENC1


VILASSAR: Imanol, Fran, Marc, Peque, Edu Camps, De Frías, Creus (Aitor, 64'), Ricky (Galeano, 56'), Prats, Vives (Edu, 69') i Mendoza.

SANTFELIUENC: Santi, Fabry, Edgar, Pere, Ortiz, Tena, Jonny, Bolaños, Peralta (Cristian, 21' (Gordillo, 74')), Josele i Èric (Alberto, 86').

GOLS: 0-1 (74') Bolaños, de penal.

ÀRBITRE: Català Ferran. T.G.: Als locals Marc i Peque, i al visitant Ortiz.

PÚBLIC: 150 espectadors.

COMENTARI: Després d'una espera de 108 anys, el Santfeliuenc va poder debutar a la màxima categoria del futbol català, i ho va fer guanyant per la mínima el Vilassar. La primera part va ser molt igualada i amb els dos equips utilitzant el contraatac com a principal recurs per crear perill, malgrat que Imanol i Santi van haver d'intervenir en comptades ocasions. La segona meitat es va iniciar amb la mateixa tònica, fins que a la mitja hora de joc va arribar el punt d'inflexió del xoc. Una centrada al segon pal per part del Santfeliuenc va acabar amb De Frías cometent penal en intentar frenar la jugada d'atac. Bolaños no va perdonar i a partir d'aquest moment els homes d'Andrés González van començar a controlar el partit al seu aire, mentre que el Vilassar no aconseguia trobar espais per poder combinar jugades d'atac. Quan el partit semblava resolt, Peque va tenir l'empat a les seves botes, però una estirada increïble de Santi va permetre al Santfeliuenc sumar els primers punts a tercera divisió.

P. ÁLVAREZ

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)