2a divisió A

Vuit equips a la recerca de la mateixa fita

3a divisió. Quatre partits donaran el tret de sortida a la segona jornada del campionat. Per al Santfeliuenc serà una jornada ben especial

Fins a quatre partits s'avancen en la jornada d'avui a tercera divisió. A les 18 h, el Santfeliuenc rep la visita de la Muntanyesa en el que serà el primer partit com a local en la història del club del Llobregat en la categoria. Els dos equips van vèncer en la primera jornada i buscaran el ple de victòries en un matx que es preveu disputat, pel nivell de les dues plantilles. A la mateixa hora, la Rapitenca rep un Figueres ferit per la derrota que va encaixar en la jornada inaugural a Vilatenim contra el Palamós. Després de 651 dies, la Unió va perdre la ratxa d'imbatibilitat a casa, i volen refer-se a costa dels de la Ràpita. A les 19 h el Gavà rebrà el Castelldefels. Els dos conjunts buscaran la primera victòria de la temporada després de perdre i empatar respectivament els seus primers enfrontaments. Els d'Albert Poch, que mantenen un bloc jove, com el de la campanya passada, intentaran agradar a l'afició i batre així un rival com el Castelldefels, que va mostrar una bona imatge al camp del Santboià.

El Cornellà vol refer-se

Després de perdre al camp de l'Europa per 2-1, amb un penal transformat per Javi Lara en el temps afegit, el Cornellà intentarà aconseguir la primera victòria de la temporada, a casa, contra un dels nouvinguts a la categoria, el Cerdanyola. Els jugadors dirigits per Jordi Roger s'han conjurat per sumar els tres punts i tallar de soca-rel qualsevol mena de dubte. Aquesta setmana els cornellanencs han incorporat Enric Vallès a la plantilla, tot i que segurament encara no debutarà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)