3a divisió FEF

La primera victòria del Cerdanyola arriba a l'últim sospir

Tres punts històrics. El gol de Francis, al minut 90, desencalla un duel igualat

cerdanyola1


santboià0


CERDANYOLA: Coca, Suli, Gerard, Francis, Marc, Cuadras, José Antonio (Turu, 90'), Mañosa (Velillas, 61'), Hassen (Peke, 73'), Montilla i Quim.

SANTBOIÀ: Plancheria, Álex, Javi Calvo, Márquez, Dani Iglesias, Uri Serra, Jordi Martínez (Raül, 76'), Libo (Urbano, 58'), Eloi, Álex Fernández i Luque.

GOLS: 1-0 (90') Francis.

ÀRBITRE: Albelda Barcena.

COMENTARI: Gol in extremis del Cerdanyola que va aconseguir els tres primers punts de la seva història a tercera. Francis, al temps de descompte, va anotar l'únic gol del partit rematant un servei de banda. El partit va ser molt igualat, i el Santboià va mostrar el seu saber fer a la categoria aguantant molt bé les arribades del Cerdanyola. Els primers quinze minuts van estar dominats pels visitants, però poc a poc el Cerdanyola es va anar ficant al partit. El Santboià va tenir una gran oportunitat al darrer minut de la primera part, quan Álex Fernández, sol davant Coca, va enviar la pilota fregant el travesser. Al segon temps, la igualtat es va mantenir sobre el terreny de joc. El Cerdanyola, va anar guanyant superioritat i velocitat amb l'entrada de Velillas i Peke, i cada cop s'acostava més perillosament a la porteria de Plancheria. Finalment, arribats ja al temps de descompte, Francis va rematar un fora de banda, i des del davant del porter Plancheria va connectar un fort xut que significava la primera victòria verd-i-blanca i els primers tres punts a tercera.

mireia

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)