Territorial

Bon inici del Peralada

1a catalana. Els de Nacho Castro van debutar amb una treballada victòria contra l'Avià gràcies a un gol de Marc Vilà a la mitja hora de joc

PERALADA1


AVIÀ0


PERALADA: Toni Montero, Litus, Pastor, Mate, Isma, Chacón (Sergi Garcia, 51'), Toni Gálvez, Axel (Adrià Salas, 77'), Jordi Alforcea, Marc Vila (Jaume Duran, 51') i Aleix Feixas (Kilian, 66').

AVIÀ: Coll, Cortizo, Revilla, González, Guijarro, Trulls, Sellarés, Santamaria, Pinto (Armengol, 77'), Domínguez (Ratera, 51') i Pol.

GOLS: 1-0 (30') Marc Vilà.

ÀRBITRE: De San Nicolás Garcia. T.G.: Al local Marc Vila, i als visitants Pinto i el tècnic Victor Vera.

PÚBLIC: Uns 200 espectadors al municipal de Peralada,

COMENTARI: El Peralada va començar la temporada amb una victòria treballada contra l'Avià. Només començar el partit, Axel va enviar una pilota al pal, mentre que Feixas desaprofitava dues ocasions poc després. Qui no va perdonar va ser Marc Vila a la mitja hora de joc, quan va avançar els seus amb una rematada des del segon pal. Amb l'1-0 el Peralada es trobava molt còmode i l'Avià no trobava profunditat, tot i que avisava amb una arribada de Pinto abans del descans. En la segona meitat, el partit va continuar amb la mateixa tònica, amb el Peralada dominant però sense sentenciar, unes vegades per culpa del porter visitant i d'altres per la poca punteria, i amb l'Avià que tampoc encertava de cara a porteria, com en les dues rematades de Cortizo que van anar a fora.

dani pagès

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)