1a divisió

L'estrena de Bale

Real Madrid. Ancelotti va confirmar que el gal·lès jugarà, encara que no va desvelar si des de l'inici. L'italià suavitza el debat de la porteria després d'assegurar que Casillas jugarà dimarts

El Madrid posa a prova el seu bon inici de temporada, després de patir les conseqüències del virus FIFA amb les importants baixes de Coentrão, Arbeloa i Marcelo, que s'afegeixen a les ja conegudes de Xabi Alonso i Varane. No obstant això, Ancelotti va anunciar que Gareth Bale ja està en disposició de jugar, després de comprovar el seu estat en els dos entrenaments en què ha participat i anunciar que jugarà uns minuts contra el Vila-real, sense especificar si serà titular o bé sortirà en la segona part.

No serà l'únic debut en partit oficial per als blancs. Illarra serà titular aquesta nit, segons va confirmar el tècnic, que s'ha vist obligat, a més, a recórrer al planter per suplir les sensibles baixes en defensa. Carvajal i Nacho ocuparan, a priori, els laterals d'una defensa que només té Pepe i Sergio Ramos com a jugadors de pes.

Diego López torna a casa

El partit serà especial per a Diego López, que sumarà una nova titularitat en el retorn a Vila-real, on va aconseguir fer el salt de qualitat i es va situar en l'òrbita de diversos clubs europeus. Tanmateix, Ancelotti ha volgut posar pau al tema assegurant que Iker Casillas recuperarà la titularitat en el partit de Champions que disputaran els blancs a Istanbul contra el Galatasaray. D'entrada, el plantejament del tècnic blanc és fer jugar Casillas en els partits que no siguin de lliga, una situació que es produeix en un moment en què els rumors sobre la possible marxa del capità en el mercat d'hivern s'han intensificat, amb l'interès de l'Arsenal de Mesut Özil. Precisament sobre aquest últim jugador va parlar ahir l'italià, en plena polèmica per les declaracions que el pare del jugador va dirigir a Florentino Pérez, a qui va acusar de no comportar-se com un senyor amb el tracte dispensat al seu fill.

Per la seva banda, el Vila-real aspira a fer saltar la sorpresa i mantenir-se en el grup dels grans, després de signar la seva millor arrencada de la història en la lliga, encara que contra el Real Madrid les estadístiques no són positives. “No ens passarem el partit defensant i obsessionats amb ells. Tenim les nostres armes, i sortirem a competir amb això”, va manifestar el tècnic, Marcelino García Toral, que va destacar l'autoestima i la confiança del seu equip per sumar la quarta victòria de la temporada.

Atlético Madrid - Almeria
16.00 h (C+L / GolT)
Llevant - Real Sociedad
18.00 h (C+L / GolT)
Barcelona - Sevilla
20.00 h (C L / GolT)
Vila-real - Real Madrid
22.00 h (C+)
Granada - Espanyol
demà, 12.00 h (C+L / GolT)
Getafe - Osasuna
demà, 17.00 h (C+L / GolT)
Màlaga - Rayo Vallecano
demà, 19.00 h (C+L / GolT)
Betis - València
demà, 21.00 h (C+L / GolT)
Elx - Valladolid
dilluns, 20.00 h (C+L / GolT)
Athletic - Celta Vigo
dilluns, 22.00 h (Cuatro)
No ens passarem el partit defensant i obsessionats. Tenim les nostres armes i sortirem amb això
Marcelino García Toral
entrenador del vila-real
Dimarts jugarà Iker Casillas a la copa d'Europa. Així el tema estarà un pèl més tranquil
Carlo Ancelotti
entrenador del real madrid
Gareth Bale serà en la llista de convocats per viatjar a Vila-real i jugarà. Encara no sé si d'inici o en la segona part, però està bé

MOLTES BAIXES

Carvajal i Nacho podrien ocupar els laterals, ja que Coentrão, Arbeloa i Marcelo són baixa per lesió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)