3a divisió FEF

El Santfeliuenc suma un punt i posa contra les cordes el Palamós

3a divisió. El conjunt del Llobregat va cedir terreny amb l'1-0 però va dominar durant tota la segona meitat. En un final obert, qualsevol dels dos equips podria haver-se endut els tres punts

PALAMÓS1


SANTFELIUENC1


El Santfeliuenc i el Palamós van empatar a un gol. En els primers minuts de joc, el Palamós va sortir a buscar els tres punts, però ben aviat el Santfeliuenc va poder sorprendre Bayona amb un gol de cap de Pere, que va pentinar una pilota a l'àrea petita després d'un servei de banda. Per cinquè partit consecutiu, el Palamós veia com el seu rival marcava primer i s'avançava.

El conjunt dirigit per Jordi Guerrero va gaudir de bones ocasions i, deu minuts després del gol local, una centrada va ser rematada amb el peu pel defensa central Chicho. El jugador palamosí sumava així el tercer gol en aquestes cinc primeres jornades –ha marcat en els tres desplaçaments a Figueres, Rubí i ahir al camp del Santfeliuenc–. Pugui, Arimany i Revert van disposar de bones ocasions en el tram final del primer temps per remuntar el resultat, però no van estar prou encertats davant la porteria de Santi.

En la segona part, el Santfeliuenc va mostrar un nivell excel·lent. Amb un doble pivot molt enganxat a la zona defensiva van passar a dominar el partit i tenir ocasions. El Palamós, en aquesta segona meitat, no va crear molt de perill. Pel bàndol local, en canvi, Maldonado (82') i Josele (91') van estar a punt de marcar. En l'últim sospir, Javi Revert podria haver estat un altre cop l'heroi del Palamós però en aquesta ocasió no va estar del tot encertat. Els dos equips van definir com a bo l'empat, sobretot els palamosins que sumen un punt com a visitants.

SANTFELIUENC: Santi, Pere (Fabri, 52'), Alberto, Joserra, Ortiz, Tena, Gordillo (Arcos, 46'), Bolaños, Erik (Cristian, 46'), Josele i Maldonado. PALAMÓS: Bayona, Sergi Valls, Chicho, Morales, Subi, Raúl Calvo, Venzal (Cunill, 85'), Ritxi Mercader (Dani Fernández, 77'), Pugui, Javi Revert i Sergi Arimany (Marc Garcia, 64'). GOLS: 1-0 (7') Pere. 1-1 (17') Chicho. ÀRBITRE: Pablo Querol. T.G.: Als locals Joserra i Josele; als visitants Calvo, Arimany i Venzal. T.V.: Directa a Andrés González, entrenador del Santfeliuenc (70'). PÚBLIC: 200 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció