Cano salva un punt per al Castelldefels en el minut 86

Igualtat. Els locals van ser millors en la primera part i els visitants en la segona

CERDANYOLA1

CASTELLDEFELS1

CERDANYOLA: Coca, Marc Ahufinger, Gerard, Francis, Iván, Cuadras, José Antonio, Mañosa (Lalo, 81), Quim Solano (Peke, 84), Ramón i Velillas (Hassen, 70'). CASTELLDEFELS: August, José Santos, Roky, Uri, Josué, Jorge Sánchez, Sergi Pastells (Cano, 58'), Oriol Cortés, Cervantes, Arnau (Jony Fernández, 58') i Gilberto (Pol Roigé, 76'). GOLS: 1-0 (31') Cuadras, de penal. 1-1 (86') Cano. ÀRBITRE: Jorge Cornejo. T.G.: Als locals Francis, Cuadras i Ramón, i als visitants José Santos i Uri. COMENTARI: El Cerdanyola i el Castelldefels van empatar en un partit amb poques ocasions de gol i amb una part per a cada equip. En la primera, el Cerdanyola es va mostrar molt ben situat al camp i amb una defensa molt ferma que va impedir qualsevol intent d'arribada del Castelldefels. En la línia ofensiva, Velillas va ser el jugador més incisiu i va provocar el penal que Cuadras va transformar en l'1-0. En el segon temps, el Cerdanyola va anat notant el cansament físic, sobretot a causa del partit de dimecres passat a Gavà, i el Castelldefels va començar a dominar, gaudint de diverses ocasions a pilota parada. Finalment, a quatre minuts pel final, Cano va aprofitar una jugada per la banda esquerra i va enviar la pilota al fons de la porteria de Coca.