3a divisió FEF

Elegància per arrodonir-ho

Doblet memorable. El davanter del Cerdanyola Fernando Velillas va sentenciar l'Europa amb dos gols, l'últim dels quals, després de superar de manera espectacular tots els marcadors

Fernando Velillas ha tingut en els últims dos dies una feinada per atendre totes les felicitacions que ha anat rebent. I no n'han estat poques. La seva destacada actuació contra l'Europa, en què es va mostrar especialment entonat i va sorprendre tothom amb un doblet i un gol de fantasia, li han valgut el reconeixement d'una categoria que coneix des de fa relativament poc: menys d'un any.

El davanter del Cerdanyola va sentenciar diumenge l'Europa amb dues dianes en el temps afegit (el 0-2 i el 0-3) i va marxar cap a les dutxes amb aquella sensació especial d'haver viscut una cita que recordarà molt de temps. I és que en el tercer gol de la nit va fer una jugada individual que va valdre el preu de l'entrada. Velillas va superar tots els marcadors, el mateix porter i va acabar marcant a plaer. És impossible, doncs, no sentir-se ple i satisfet. “Estic molt content, tot va anar perfecte, en l'aspecte personal i també col·lectiu”, detalla l'atacant, que explica que aquests gols no es poden planificar. Senzillament sorgeixen: “Això surt sol, vas fent el que creus que serà millor en cada moment, vas superant tothom i al final resols. Aquesta ha estat una de les millors accions que he fet.”

El salt del canoner

Els gols, precisament, han marcat la carrera de Velillas. Això sí, fins fa ben poc, tots els feia en el futbol regional. Les seves actuacions les recorden sobretot al Canyelles, on va marcar 70 dianes en dos cursos –a segona i primera regional– o al Turó de la Peira, on la seva mitjana realitzadora també s'apropava al gol per partit. Fa tot just onze mesos, això sí, va fer el salt a tercera divisió amb el Júpiter i la jugada li ha sortit bé. “Sempre m'havia agradat jugar amb els amics, però el curs passat vaig rebre la proposta del Júpiter i vaig decidir fer el salt, conscient que podria ser l'últim tren”, explica el jugador, que va marcar 6 gols.

Aquesta temporada, a les files del Cerdanyola, Velillas s'està consolidant a tercera. I el seu equip també vol fer-ho. L'arrencada ha estat rodona: el bloc és setè amb 11 punts. Tot i el bon inici, el futbolista és prudent: “És aviat per pensar en estar a dalt, hem de ser humils i aprofitar aquest bon marge, que ens pot anar molt bé.”

Vaig fer el salt a 3a fa un any procedent de 2a catalana i m'hi he adaptat molt bé. Estic en el meu millor moment
Fernando Velillas
davanter del cerdanyola
Estic molt satisfet amb la victòria i els dos gols. El segon és dels millors que he fet mai: d'aquells molt difícils en què tot et va sortint
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)