3a divisió FEF

Domini local a la primera part i del Manlleu a la represa

Empat just. El Cerdanyola va ser millor a l'inici però l'entrada de Sala va canviar el duel

cerdanyola1


manlleu1


CERDANYOLA DEL VALLÈS: Coca, Osuna, Gerard, Francis, Iván Serrano, Cuadras, Peke (Hassen, 58'), Mañosa (Turu, 77'), Quim Solano, Montilla i Velillas.

MANLLEU: Barraga, Ot Bofill (Masoliver, 45'), Archi, Fran, Manu, Putxi, Seuma, Sergio Ginés, Uri Martínez, Fortet (Manel Sala, 45'), Ramón Masó (Muntada, 80').

GOLS: 1-0 (29') Quim Solano. 1-1 (63') Manel Sala.

ÀRBITRE: Subirats Matamoros. T.G.: A Francis, Iván Serrano i Peke del Cerdanyola, i a Barragan, Archi, Fran, Manu, Seuma, Uri i Masó del Manlleu.

COMENTARI: El Cerdanyola i el Manlleu van empatar en un partit que va tenir una part per a cada equip. La primera meitat va ser de domini local i el Cerdanyola va disposar de nombroses ocasions de gol. El gol dels verd i blancs va arribar a través d'una rematada de cap de Quim Solana després d'un llençament de falta de Velillas (29'). Els de Toni Carrillo es van mostrar molt sòlids en defensa durant els primers 45 minuts però a la segona part la dinàmica es va capgirar. A la represa, va ser el Manlleu qui va passar a controlar la situació. L'entrada de Manel Sala, que reapareixia després de la lesió va ser determinant per entendre la millora en el joc dels osonencs. El davanter va aconseguir l'empat amb un llençament de falta directe al pal curt que va sorprendre Coca (63'). Fins el final, els dos equips van tenir ocasions sense encert.

mireia

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)