Més futbol

La copa torna amb quatre duels de nivell

Copa Catalunya. Aquesta eliminatòria, que és a partit únic, és la penúltima abans que entrin en escena el Sabadell i el Girona

Sis equips de tercera i dos de segona divisió B disputen aquest vespre la tercera eliminatòria de la segona fase de la copa Catalunya. El Castelldefels, que va quedar exempt en el sorteig, ja espera rival. Passar aquesta fase de competició, a més, suposaria superar la penúltima llosa abans d'enfrontar-se als blocs catalans de segona A: el Girona i el Sabadell. Els vuit equips que juguen aquest vespre estan centrats en la lliga, en què volen fer un bon paper, però aprofitaran la copa Catalunya per fer rotacions i donar entrada als menys habituals o fins i tot a joves de la base. Entre els enfrontaments d'aquesta eliminatòria, en què ha prevalgut un criteri geogràfic en els enquadraments, destaquen duels com ara el tarragoní entre l'Ascó i el Nàstic, que podria suposar el retrobament de Virgili amb els seus excompanys. Enmig d'un ambient enrarit, aquest vespre també es disputarà el derbi empordanès entre el Figueres i el Palamós. Aquest partit serà la reedició de la primera jornada de lliga d'aquest curs, en què, sense els problemes econòmics actuals, els palamosins van guanyar per 1-3. El Cerdanyola i el Rubí també disputaran un derbi vallesà molt interessant, i el líder de tercera, la Muntanyesa, té una bona prova de foc contra un conjunt de segona B com el Prat.

Demà, un altre sorteig

Demà es farà el sorteig per a la fase següent, en què entra en escena el Castelldefels i hi haurà dos enquadraments. Un dels quatre classificats hauria de quedar exempt de disputar aquesta eliminatòria, prèvia a la que suposarà l'entrada del Girona i el Sabadell. Hi haurà representació de tres de les quatre demarcacions catalanes, ja que el Lleida va ser eliminat.

Ascó-Nàstic
20.00 h Díaz Melero
Cerdanyola-Rubí
20.30 h Caballero León
Muntanyesa-Prat
20.30 h Oliva Bueno
Figueres-Palamós
20.45 h Albelda Bárcena
Castelldefels
Va quedar exempt d'aquesta eliminatòria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)