Territorial

La Jonquera no veu porteria en un partit ensopit contra l'Avià

1a catalana. Els verd-i-blancs, que van fallar un penal, ja fa cinc partits que no guanyen

la jonquera0

avià0

LA JONQUERA: Gallego, Rojas, Jesús (Bessols, 46'), Dani O., Massegur, Lolo (Marcel, 58'), Karim, Amós, Robert, Toni i Mamadou (Serra, 80').

AVIÀ: Coll, Boltor, Aitor, Torres, Revilla, Àlex, Trulls, Sellarès, Sánchez, Santamaria i Sergio (Ratera, 57').

ÀRBITRE: Ceacero Solana. T.G.: Als locals Rojas i Marcel, i als visitants Aitor i Revilla.

PÚBLIC: Unes 150 persones a l'estadi municipal de la Jonquera.

COMENTARI: La Jonquera i l'Avià van empatar ahir a zero en un partit ensopit i igualat en què els dos equips es van dedicar més a defensar la seva porteria que a mirar la porteria contraria. En una primera meitat sense massa perill en cap de les dues àrees, la Jonquera va gaudir de la seva millor ocasió gairebé al límit del descans, quan l'àrbitre li va xiular un penal a favor, però el porter visitant va aturar la pena màxima a Robert. En la segona meitat, el partit va continuar igual d'avorrit, amb els dos equips provant-ho sense inquietar massa, bàsicament amb xuts llunyans que no anaven ben dirigits. Com a ocasió més clara per als locals cal destacar una falta llançada per Massegur que va sortir per damunt del travesser, en el minut 75. Finalment, cap dels dos equips va aconseguir perforar la porteria contrària i el partit va acabar amb 0-0 en el marcador. Amb l'empat, la Jonquera continua a mitja taula, mentre que l'Avià no aconsegueix sortir de la zona de descens.