Girona

Per completar la llista, el filial

Cinc baixes segures. Ricardo Rodríguez tindrà, en el millor dels casos, 17 jugadors disponibles per a Alcorcón

Amb cinc baixes assegurades, també està garantit que el cos tècnic haurà de mirar un altre cop al filial per completar la convocatòria d'aquest cap de setmana a Alcorcón. Són les conseqüències d'una plantilla curta (22 jugadors) i d'una molt mala ratxa de lesions, que no han estat precisament curtes. Sense Moisés Hurtado, Jordi Matamala, David Garcia, Iván López i Chus Herrero, el cos tècnic s'ha quedat amb 17 jugadors disponibles i encreuant els dits perquè d'aquí a diumenge no hi hagi cap més contratemps.

La previsió és que Matamala estigui disponible per al pròxim partit a casa i que Iván López i Chus Herrero s'hagin recuperat d'aquí a dues o com a molt tres setmanes. Més problemàtica pot ser la lesió de David Garcia, si la infiltració a la qual s'ha sotmès no té efectes positius. El metge del club, Juan David Peña, va parlar de “tècniques més invasives” en el cas que la recuperació del lateral esquerre no avanci. Pel que fa a Moisés Hurtado, ja fa tres mesos que se li va practicar una artroscòpia per solucionar els problemes que té al genoll esquerre, que el martiritzen des de la temporada passada. Però, tot i les paraules de Peña –“la seva evolució ha estat molt millor del que esperàvem”–, el fet és que el seu retorn als terrenys de joc s'està allargant més del compte, i els serveis mèdics del Girona tampoc no s'atreveixen a pronosticar cap data per a la seva reaparició: “És difícil dir un termini. El marcarà el dia a dia, però el jugador té bones sensacions.”

De tots els jugadors amb problemes físics del Girona, l'únic que ja s'entrena amb total normalitat és Jandro, que sembla que ha deixat enrere els problemes al recte de la cuixa dreta. Tot i això, el mitjapunta asturià continua fent treball específic per acabar de fer net i així evitar una altra recaiguda. Jandro va reaparèixer fa dues setmanes a Múrcia, i també va participar en els partits contra l'Alavés de copa, i en l'últim contra l'Sporting, on va ser titular per primera vegada des del seu retorn.

La plantilla del Girona va tornar ahir a l'activitat després de dos dies de festa. Jordi Matamala hi va ser, però només de visita, ja que encara porta el collar que li van posar per evitar moviments bruscos de coll que li perjudiquin les cervicals, molt tocades arran del cop de diumenge. Els principals candidats del filial per completar la llista són Vivi, Gumbau i Coris.

DAVID GARCIA

Continua amb problemes al maluc i li han fet una infiltració per veure si millora
Porta encara el collar per protegir les cervicals, i està del tot descartat

Baixa

Sense terminis

Moisés H.

“La seva evolució ha estat molt millor del que esperàvem, però és difícil dir un termini, el marcarà el dia a dia. Ell té bones sensacions”

Baixa

Pendent d'evolució

David Garcia

“Té una lesió al maluc i hem de veure com reacciona a la infiltració feta. Això ens dirà si pot tornar o hem d'optar per mesures més invasives”

Baixa

2 setmanes

Iván López

“La seva lesió [muscular] és en un lloc en què s'ha d'anar amb compte ja que hi ha un alt percentatge de recaigudes. Està responent bé”

Baixa

2 setmanes

Chus Herrero

“Té un esquinç al lligament lateral del mateix genoll que tenia lesionat, però no tan greu com l'última vegada. Anem pel bon camí”

Apte

Jandro

“Ha respost molt bé i ja està jugant partits, però hem de continuar fent treball específic a la zona afectada per evitar passes enrere”

Baixa

1 setmana

J. Matamala

“Té una mica de cervicàlgia, però amb la medicació i el repòs va bé. S'hauria d'anar incorporant a poc a poc en els propers dies”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)