Víctima dels propis errors

3a divisió. Un solitari gol del Masnou (25') acaba condemnant el Palamós, que perd el primer partit a casa

EL MASNOU1

PALAMÓS0

El Palamós va perdre el primer partit de la temporada a casa després de tres victòries i dos empats, víctima dels propis errors, més enllà dels mèrits d'un Masnou que va venir a fer el seu partit, el clàssic de camp contrari. Tot i que els palamosins no van estar frescos ni encertats, si algun dels dos equips va proposar i crear joc, va ser únicament el local.

El Masnou va treure petroli del gol de Peque en el minut 25. El davanter de l'equip maresmenc va quedar completament sol davant Bayona després d'una errada col·lectiva de la defensa del Palamós i no va tenir problemes per batre'l. Era la primera aproximació dels visitants en tot el partit.

El Palamós va carregar molt el joc per la banda dreta, on Marc Vila va estar molt actiu, però poc efectiu. En la primera rematada, va xutar fora a porteria buida (14') i la segona es va perdre alta, tot sol davant el porter (16'). El partit hauria canviat molt de l'1-0 al 0-1, però qui va picar primer van ser els visitants.

Domini estèril

El Palamós va sortir molt endollat en la segona meitat i amb la convicció que era clarament superior al rival. Pugui va estar a punt de marcar, però el farnesenc Adrià Fradera va salvar l'1-1 amb la punta dels dits (56'). Revert (60') va estar a punt de marcar d'esperó. A mesura que els minuts anaven passant, els palamosins es van desinflar. Tot es va acabar d'espatllar quan, a deu minuts del final i en l'única acció ofensiva dels visitants, Peque va provocar l'expulsió de Chicho, que li va fer falta quan es quedava tot sol davant Bayona (81'). A la desesperada i més amb el cor que amb el cap, el central Javi Morales i el golejador Javi Revert van estar a punt de marcar, però Fradera va evitar que els cops de cap dels jugadors locals (89' i 95') acabessin dins les xarxes.

PALAMÓS: Bayona, David Malo, Javi Morales, Chicho, Subi, Raul Calvo, Pugi, Marc Vila, Ritxi Mercader (Dani Romero, 75'), Arimany (Dani Fernández, 75') i Javi Revert. EL MASNOU: Fradera, Dani Fernández, Pol, Martínez, José, Jonathan, Peque, Héctor, Ferran Alabau (Geri, 67'), Fran Ochoa (Gerard, 84') i Èric Blasco (Yeray, 75'). GOL: 0-1 (25') Peque. ÀRBITRE: Rodríguez Enrique. T.G.: Als locals Sergi Arimany, Javi Morales i Raül Calvo, i als visitants José i Jonathan. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 500 espectadors al Nou Municipal de Palamós.
Al principi hem comès massa errors i no hem tingut fluïdesa. I, quan n'hem tingut, no hem estat efectius de cara a porteria
Jordi Guerrero
entrenador del PALAMÓS
Es tracta de fer gols. Ells n'han fet un i nosaltres, cap. Però hem generat moltes ocasions i no hem tingut la sort de posar-la a dins

Dels últims fitxatges, només debuta Dani Romero

El Palamós ha fet tres incorporacions en els últims dies: Joel Múrcia, Badre i Dani Romero. Aquest últim va ser l'únic que va disposar d'uns minuts ahir contra el Masnou. Va sortir al camp en el minut 75 en substitució de Ritxi Mercader en un intent de Jordi Guerrero de capgirar la situació. Romero havia jugat la temporada passada a l'Europa i amb anterioritat ho havia fet al Santboià i al Manlleu. El davanter va intervenir poc en el quart d'hora que va tenir. El jove Badre (Llagostera B) va estar convocat, però va veure tot el partit des de la banqueta, mentre que Joel Múrcia no va entrar en la llista, ja que no se li havia pogut tramitar la fitxa per un problema administratiu, tot i que possiblement necessita entrenaments per agafar la forma. Joel Múrcia va reconèixer ahir que, després de l'experiència a Peralada, el curs passat, ja tenia del tot decidit penjar les botes, tot i que només té 25 anys. “No tenia cap intenció de continuar jugant, però tornar a tercera divisió i poder-ho fer al Palamós és una motivació.” Joel Múrcia ja havia jugat al club baixempordanès tres temporades, des del 2009 fins al 2012.