El Vilassar canvia l'estil, reacciona i deixa la cua

3a divisió. La verticalitat va ser el ‘leitmotiv' del joc dels locals que, gràcies a dos gols de Joan Vives, van obtenir la primera victòria després de cinc jornades

cerdanyola1

vilassar2

Alguna cosa havia de canviar a Vilassar, si el conjunt maresmenc volia abandonar la cua de la taula. I va ser amb un canvi d'estil, molt més vertical, que va trobar el camí de la victòria contra el Cerdanyola, que, a més, va haver de jugar tota la segona part amb un home menys.

Les necessitats dels locals van propiciar aquest canvi d'estil que, de seguida, va donar fruits. Una jugada per la dreta de Vives que va creuar la pilota davant la sortida de Coca, va avançar els seus. Però el gol no va donar tranquil·litat a l'equip local, que cinc minuts després de la diana va veure com Quim Solano rematava al pal una gran centrada de Ramón.

Abans del descans, el Vilassar va ser el més pràctic en la seva màxima expressió. Amb la participació de només tres jugadors es va plantar davant Coca i va deixar encarrilat el partit. La jugada va començar en Imanol que, amb la mà, va enviar la pilota a la banda esquerra, on hi havia Edu Vives. El lateral va creuar el mig del camp i la va cedir en profunditat a Vives, que va tornar a fer gol a la sortida de Coca. Sis minuts després, Ramón va marcar en un xut desafortunat d'Imanol.

La segona part va ser molt més equilibrada, tot i l'expulsió del visitant Uri Serra per dues grogues. Amb força ocasions, però, els punts es van quedar al Maresme.

VILASSAR: Imanol; Adri (Kilian, 46'), Peque, Fran, Edu Camps, Edu, Guille, Riki, Samu (Pau, 57'), Vives (Jona, 73') i Mendo. CERDANYOLA: Coca; Ahufinger, Gerard, Marc García, Cuadras, Uri Serra, Ramón, Montilla (Hazen, 53'), Quim Solano (Peque, 66'), Putxi i Velillas. GOLS: 1-0 (18') Joan Vives. 2-0 (35') Joan Vives. 2-1 (41') Ramón. ÀRBITRE: Guerrero Mancilla. T.G.: Als locals Adri, Iván, Edu, Samu i Mendo; als visitants Gerard, Putxi i Velillas. T.V.: Al visitant Uri Serra (45') per doble amonestació. PÚBLIC: Uns 350 espectadors al Municipal Xevi Ramón. COMENTARI: Alguns pares del futbol base van penjar una pancarta en què demanaven la dimissió de la junta directiva.