El Terrassa mira de prop els dels llocs de promoció

Imponent. Els vallesans es van trobar amb un gol en contra (28')

TERRASSA4

MASNOU2

TERRASSA: Ortega, Dot, Sergi Pérez, Mario, Montero, Ivan Álvarez (Segarra, 46'), Montoro, Héctor, Gallar, Romo (Casasayas, 76'), Edile (Juancho, 54'). CD MASNOU: Fradera, Moya (Alabau, 60'), Pol, Martínez, Jose (Ismael, 14', Dani García, 74'), Jonathan, Pere Olivé, Dani Fernández, Eric Blasco, Héctor, Geri. GOLS: 0-1 (28') Geri. 1-1 (43') Héctor. 2-1 (56') Juancho. 3-1 (72') Juancho. 4-1 (90') Gallar. 4-2 (90') Eric Blasco. ÀRBITRE: Robas Bondia. T.G.: Al local Montero i al visitant Geri. PÚBLIC: Unes 350 persones a l'Olímpic de Terrassa. COMENTARI: El Terrassa es va imposar al Masnou i fa un altre pas endavant en les seves aspiracions per ser en la promoció d'ascens. Tot i no veure's un joc brillant, els vallesans van remuntar el gol inicial i van derrotar amb contundència un rival que va donar la cara. Geri va avançar els maresmencs amb un xut des del vèrtex de l'àrea (28'). Després d'uns primers minuts sense trobar el seu espai, els de Miki Carrillo van aconseguir el domini de la pilota. Dos minuts abans del descans, Héctor va xutar a trencar des de la frontal i va superar Fradera. En el segon temps, Juancho va encarrilar el matx per al conjunt local amb un doblet en un quart d'hora. Gallar va fer la sentència al final i Blasco va maquillar el resultat.