3a divisió FEF

La força de la tercera divisió

Copa Catalunya. El Cerdanyola elimina l'únic representant de segona divisió B que quedava –el Prat– i es classifica, junta amb l'Ascó, per a la següent eliminatòria, on espera el Figueres

CERDANYOLA1


PRAT0


ascó1


castelldefels0


Ja no queden equips de segona divisió B competint en la copa Catalunya, després que el Cerdanyola eliminés ahir un Prat que continua estant en crisi. El conjunt vallesà i l'Ascó, doncs, continuen vius en la pugna per alçar el trofeu. Ahir, tots dos van superar la segona fase de la quarta eliminatòria i ja tenen l'anhelat emparellament amb un equip professional més a prop.

El Cerdanyola va imposar-se a un Prat que encara no sap qui l'entrenarà, ja que Francesc Cargol va rebutjar dimarts a última hora l'oferta de l'entitat potablava. El partit va ser equilibrat, i tan sols Marc Ahufinger va poder batre el porter contrari. El jugador del Cerdanyola va aprofitar l'estratègia per batre Miguel. I és que va rematar al fons de la xarxa una falta servida per Puchi. Al final, l'enfrontament va acabar amb molta tensió i va un rosari d'expulsions.

L'Ascó, d'altra banda, va superar el Castelldefels per la mínima en el debut de Lluís Albesa com a tècnic del conjunt groc, que visitava la Ribera d'Ebre amb sis baixes. Els homes de Miguel Rubio en van fer prou amb un gol d'Ermengol, que va aprofitar una bona centrada de Canadell (76'), per aconseguir una victòria justa, en un partit en què la qualitat dels verds va imposar-se.

Avui toca sorteig

Els dos conjunts que s'han classificat per a la cinquena eliminatòria tenen avui una cita a la Federació Catalana de Futbol (FCF), ja que se sorteja la següent ronda. En aquesta eliminatòria, un dels dos equips s'enfrontarà al Figueres, que va quedar exempt de jugar ahir. D'altra banda, el conjunt que no quedi emparellat amb els empordanesos passarà directament a la sisena i penúltima eliminatòria, en què entren en joc el Girona i el Sabadell. Després, els conjunts classificats ja s'encreuaran en l'última ronda amb el Barça i l'Espanyol.

CERDANYOLA: Coca, Osuna, Marc Ahufinger, Marc García (Puchi, 46'), Ivan Serrano, Uri Serra, José Antonio (Bruno, 89'), Turu, Hassen (Quim Solano, 55'), Ramón i Peke (Velillas, 46'). PRAT: Miguel, Álvaro, Vivó (Oribe, 54'), Uri, Luís, Fer (Manu, 54'), Fran (Artabe, 54'), Rubén, Kanté (Ignacio, 64'), Alex (Matas, 64') i Sebas. GOLS: 1-0 (76') Marc Ahufinger. ÀRBITRE: García Rosel. T.G.: Als locals José Antonio i Hassen; i als visitants Vivó, Fer i Rubén. T.V.: Al local Osuna (84'); i als visitants Luís (88'), Fran (77') i Oribe (89').
ASCÓ: Sergi Fuertes, Roca, Denis Coch (Pau Ripoll 90'), José Ramon, Edu Vives (Canadell, 59'), Giribet (Gabernet, 53'), Gerard Roigé, Pere, Ermengol (Sergio Moreno, 81') Galceran (Piju, 59) i Genís (Virgili, 74'). CASTELLDEFELS: August, Gilberto, Marc Martínez, Uri, Aitor Lario, Jorge Sánchez, Pol Roigé (Longone, 79'), Prieto, Cervantes (Adri López, 68'), Cano i Rubén Epitié (Cortés, 52'). GOLS: 1-0 (76') Ermengol. ÀRBITRE: Català Ferran. T.G.: Als locals Denis Coch, Roca i Giribet; i als visitants Uri i Rubén Epitié. T.V.: Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)