3a divisió FEF

El Cerdanyola resisteix amb deu homes i treu un punt

Domini. Va ser protagonista en el partit fins que l'àrbitre va expulsar Gerard Sanz (40')

cerdanyola1


santfeliuenc1


CERDANYOLA: Coca, Osuna, Marc Ahufinger, Marc García, Iván Serrano, Gerard Sanz, José Antonio (Peke, 67'), Turu, Quim Solano (Hassen, 67'), Puchi, Velillas.

SANTFELIUENC: Carlos, Nacho, Alberto (Arcos, 46'), Ortiz, Gerard, Joserra, Eric, Gordillo, Cano, Johny (Fabri, 79'), Edgar.

GOLS: 1-0 (40') Velillas. 1-1 (61') Eric.

ÀRBITRE: Francisco Cardosa. T.G.: Als visitants Alberto i Johny. T.V.: Al local Gerard Sanz per doble amonestació (41').

PÚBLIC: Uns 150 espectadors.

COMENTARI: El Cerdanyola continua en la mala dinàmica i ja fa vuit partits que no és capaç de guanyar. Ahir ho tenia molt de cara quan es va avançar en el marcador però l'expulsió de Gerard Sanz ho va esguerrar tot i, de nou, només va ser capaç de treure un punt de casa. Durant el primer temps el conjunt local es va apropar més que el rival a la porteria contrària i ho va acabar materialitzant gràcies al gol de Velillas. Una pilota penjada de Coca des del mig del camp la va acabar rematant el golejador verd. Un minut després, però, Gerard Sanz va ser amonestat per segona vegada i li va donar via lliure al Santfeliuenc per dominar el matx. Una mala entesa de la defensa va propiciar el gol d'Èric minuts després d'una bona ocasió salvada per Coca. Al final, amb els locals desbocats, Velillas va tenir una rematada de cap que Carlos va desviar.

el 9

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)