Territorial

El Peralada, nou líder

Amunt. El conjunt de Nacho Castro va superar el Canyelles amb dos gols en la segona meitat i, aprofitant la derrota del Girona B, torna a liderar la classificació

CANYELLES0

PERALADA2

Canvi de líder en el grup 1 de primera catalana. És el Peralada, que després de la victòria d'ahir contra el Canyelles, i de la derrota del Girona B a mans del Júpiter (4-2), torna a liderar la classificació.

Ahir el Peralada va dominar el partit de principi a fi, contra un Canyelles que amb prou feines va inquietar la porteria defensada per Toni Montero. Ja en els primers minuts el conjunt dirigit per Nacho Castro va tenir les primeres ocasions mitjançant Axel –sobretot un mà a mà amb el porter, que va desviar providencialment la pilota a fora– i Tidian, que a punt van estar de donar avantatge als seus. En contrapartida el Canyelles va sortir al camp amb un plantejament molt defensiu, cedint la pilota al rival, una estratègia que li va servir per arribar al descans amb empat a zero en el marcador.

Només un equip al camp

En la segona meitat el Peralada va continuar imposant la seva superioritat, i poc després de la represa Luis cometia penal sobre Àxel, que ell mateix transformava en l'1-0. A partir del gol, el conjunt blanc-i-verd ho va continuar provant, sobretot Jordi Cruz i Jaume Duran, que havia entrat feia poc. Duran va disposar de dues bones ocasions de gol, però els seus uns contra uns amb el porter rival no van arribar a bon port. Però la tercera va ser la bona, i l'atacant, després d'una bona jugada personal, va aconseguir batre per baix el porter visitant quan faltaven quatre minuts per al final i sentenciava el partit amb el definitiu 2-0. El Peralada, nou líder.

PERALADA: Toni Montero, Pastor, Mate, Isma (Toni, 45'), Axel (Chacón, 71'), Tidian, Adrià (Jordi Cruz, 55'), Alforcea, Sergio Garcia, Marc Vilà (Joel, 80') i Aleix (Jaume Duran, 55'). CANYELLES: Porcar, Luis, Marín, Silver, Canario, Roberto (Cañi, 85'), Rubi (Adri, 77'), Reguera, Toni, Dani i Isaac (Fortuny, 71'). GOLS: 1-0 (54') Àxel (p). 2-0 (86') Jaume Durán. ÀRBITRE: Tomàs López. T.G.: Als locals Pastor, Mate, Isma i Alforcea, i als visitants Silver, Canario, Roberto, Rubi i Toni. T.V.: Per doble targeta groga a Luis (53'). PÚBLIC: Unes 200 persones a l'estadi Municipal.